maciek72 Napisano Środa o 20:29 Napisano Środa o 20:29 Potrzebuje 2 sieciówki do 2 subów 2 sieciówki do 2 x mono blok 1 do Oppo 203 1 do wejścia Taga Harmony PF 1000 DC 1 sieciówka ,,8,, do Bluesound Node 2024 Ma być - tanio ( granice rozsądku ) - dobre ( bezpieczne ) - ładne dla oka Klocki i podkładki od podłoża może innym razem Co sami używacie ? Czego unikać ? I bardzo proszę bez spiny i wojny Odpisz, cytując
toolpusher Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Ja trochę sobie sam zrobiłem. Głośnikowe Mogami, Canare. Zasilające Furutech na wtykach Monosaudio. Kable, oploty, wtyki głośnikowe Audioquest kupiłem w Polsce. Wtyki Monosaudio na Aliexpress. Sieciówki do subów kupiłem gotowe na Aliexpress. Poza tym zdefiniuj tanio. 1 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ja swoje od LBX ( lbx.com.pl ) kupuje. Na pewno tanio, raczej dobrze (ekranowane, prof. zarobione) a i do oka miłe (ładne duże wtyki od Crosstech-a, oplocik), choć to juz pojęcie względne. ...i nie, nie jestem ich przedstawicielem Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Kwestia ile wynosi owa granica rozsądku ...🤔 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 14.01.2026 o 21:29, maciek72 napisał: ładne dla oka To jest najlepsze 😆😆😆 Dnia 14.01.2026 o 21:29, maciek72 napisał: Czego unikać ? Wymiany we wszytskich na raz. 4 godziny temu, MacieQ napisał: Kwestia ile wynosi owa granica rozsądku ...🤔 Słuszne pytanie. Dla jednego ta granica to 300zł, a dla kogoś innego 3tys. Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, DiBatonio napisał: To jest najlepsze 😆😆😆 Śmiej się śmiej, ale czy udekorowałbys sobie salon takimi kablami? 😉 Edytowano 2 godziny temu przez soberowy Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, soberowy napisał: Śmiej się śmiej, ale czy udekorowałbys sobie salon takimi kablami? Skrajności pokazujesz. W dedykowanym pomieszczeniu o.k. w mieszkalnym dla wszystkich średnio to widzę. Ja swoich kabelków nie widzę, bo są za sprzętem. Chyba, że ktoś ma odwrócony tyłem do przodu, to wtedy ładne kabelki jak najbardziej są na miejscu 😁 Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Mar_Wal napisał: Ja swoje od LBX ( lbx.com.pl ) kupuje. Na pewno tanio, raczej dobrze (ekranowane, prof. zarobione) a i do oka miłe (ładne duże wtyki od Crosstech-a, oplocik), choć to juz pojęcie względne. ...i nie, nie jestem ich przedstawicielem Których sam używasz ? Możesz podlinkować ? Przyjazna cena , to do 300 PLN . Może być oczywiście taniej Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu (edytowany) 1 godzinę temu, maciek72 napisał: Przyjazna cena , to do 300 PLN . Może być oczywiście taniej Szkoda zachodu zatem. Zainwestuj w cominnego zamiast w g... warte kabelki zasilające po 300zł Z racji tego, że z jakiś powodów masz listwę Taga Harmony, możesz spróbować tych kabelków. Szału nie ma, ale może będziesz spać spokojnie. https://allegro.pl/oferta/kabel-zasilajacy-taga-harmony-etpc-ts-1-2m-16552814230 https://www.tagaharmony.com/pl/products/3672/kable-zasilajace Edytowano 25 minut temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts