maciek72 Napisano Środa o 20:29 Napisano Środa o 20:29 Potrzebuje 2 sieciówki do 2 subów 2 sieciówki do 2 x mono blok 1 do Oppo 203 1 do wejścia Taga Harmony PF 1000 DC 1 sieciówka ,,8,, do Bluesound Node 2024 Ma być - tanio ( granice rozsądku ) - dobre ( bezpieczne ) - ładne dla oka Klocki i podkładki od podłoża może innym razem Co sami używacie ? Czego unikać ? I bardzo proszę bez spiny i wojny Odpisz, cytując
toolpusher Napisano wczoraj o 01:28 Napisano wczoraj o 01:28 Ja trochę sobie sam zrobiłem. Głośnikowe Mogami, Canare. Zasilające Furutech na wtykach Monosaudio. Kable, oploty, wtyki głośnikowe Audioquest kupiłem w Polsce. Wtyki Monosaudio na Aliexpress. Sieciówki do subów kupiłem gotowe na Aliexpress. Poza tym zdefiniuj tanio. 1 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano wczoraj o 12:13 Napisano wczoraj o 12:13 Ja swoje od LBX ( lbx.com.pl ) kupuje. Na pewno tanio, raczej dobrze (ekranowane, prof. zarobione) a i do oka miłe (ładne duże wtyki od Crosstech-a, oplocik), choć to juz pojęcie względne. ...i nie, nie jestem ich przedstawicielem Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Kwestia ile wynosi owa granica rozsądku ...🤔 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) Dnia 14.01.2026 o 21:29, maciek72 napisał: ładne dla oka To jest najlepsze 😆😆😆 Dnia 14.01.2026 o 21:29, maciek72 napisał: Czego unikać ? Wymiany we wszytskich na raz. 4 godziny temu, MacieQ napisał: Kwestia ile wynosi owa granica rozsądku ...🤔 Słuszne pytanie. Dla jednego ta granica to 300zł, a dla kogoś innego 3tys. Edytowano 17 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
soberowy Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, DiBatonio napisał: To jest najlepsze 😆😆😆 Śmiej się śmiej, ale czy udekorowałbys sobie salon takimi kablami? 😉 Edytowano 17 godzin temu przez soberowy Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, soberowy napisał: Śmiej się śmiej, ale czy udekorowałbys sobie salon takimi kablami? Skrajności pokazujesz. W dedykowanym pomieszczeniu o.k. w mieszkalnym dla wszystkich średnio to widzę. Ja swoich kabelków nie widzę, bo są za sprzętem. Chyba, że ktoś ma odwrócony tyłem do przodu, to wtedy ładne kabelki jak najbardziej są na miejscu 😁 Edytowano 17 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu 8 godzin temu, Mar_Wal napisał: Ja swoje od LBX ( lbx.com.pl ) kupuje. Na pewno tanio, raczej dobrze (ekranowane, prof. zarobione) a i do oka miłe (ładne duże wtyki od Crosstech-a, oplocik), choć to juz pojęcie względne. ...i nie, nie jestem ich przedstawicielem Których sam używasz ? Możesz podlinkować ? Przyjazna cena , to do 300 PLN . Może być oczywiście taniej Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, maciek72 napisał: Przyjazna cena , to do 300 PLN . Może być oczywiście taniej Szkoda zachodu zatem. Zainwestuj w cominnego zamiast w g... warte kabelki zasilające po 300zł Z racji tego, że z jakiś powodów masz listwę Taga Harmony, możesz spróbować tych kabelków. Szału nie ma, ale może będziesz spać spokojnie. https://allegro.pl/oferta/kabel-zasilajacy-taga-harmony-etpc-ts-1-2m-16552814230 https://www.tagaharmony.com/pl/products/3672/kable-zasilajace Edytowano 15 godzin temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
toolpusher Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Za 300zł można kupić zasilający Melodika Purple Rain MDP 15. Zbiera dobre recenzje i na pewno bedzie znacznie lepszy od fabryki. 1 Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) 10 godzin temu, maciek72 napisał: Których sam używasz ? Możesz podlinkować ? Przyjazna cena , to do 300 PLN . Może być oczywiście taniej Ja mam takie: Kabel zasilający crosstech - https://www.lbx.com.pl/pl/p/Kabel-przewod-zasilajacy-1m-CROSS-TECH-czerwono-czarny-oplot/3016 "8" Ci też zarobią jak napiszesz, bo w ofercie gotowców nie widzę, ale wtyki mają do sprzedaży. Edytowano 7 godzin temu przez Mar_Wal 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) 42 minuty temu, Mar_Wal napisał: Kabel zasilający crosstech Co u Ciebie wprowadził? Miałem u siebie i nie zauważyłem żadnych różnic do kabli Adam Hall 4 STAR PKD Edytowano 6 godzin temu przez cymes Odpisz, cytując
cymes Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu https://www.adamhall.com/shop/pl/ready-made-cables/4-star-pkd-0100-k4pkd0100 Na moje klocki nie wpływa ekranowanie kabli. Kupiłem metrowe bo mnie wkurzała plątanina długich fabrycznych. Do żył 0,75mm też brak różnic. Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 41 minut temu, cymes napisał: Co u Ciebie wprowadził? Miałem u siebie i nie zauważyłem żadnych różnic do kabli Adam Hall 4 STAR PKD Nie zauważyłem różnic. Miałem supre lorad, mam viablue x25 i nie słyszę różnic. Te od LBX solidne 2.5mm2 OFC, ekranowane, poważnie wyglądające. Zaspokajają próżność i ducha "audiofila" we mnie Mój system nic więcej nie potrzebuje, nie widzi. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Czyli w niektórych przypadkach teoria psychoakustyki i autosugestii nie działa jednak. 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Tez tak czasem mam. Spodziewam sie zmian i guzik, albo regres. A czasem cos głupiego niby i zdziwienie ze dzwiek sie zmienia... 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, cymes napisał: Na moje klocki nie wpływa ekranowanie kabli Jesteś w stanie ocenić brzmienie po tym, czy ten sam kabel z ekranem i bez ekranu może coś zmienić? Bo ja bym się tego nie podjął, a okazji miałem dziesiątki. Ale znam takich co odepną ekran i słyszą 😁 12 minut temu, marcinmarcin napisał: Tez tak czasem mam. Spodziewam sie zmian i guzik, albo regres. A czasem cos głupiego niby i zdziwienie ze dzwiek sie zmienia... Tak bywa, można o tym elaboraty pisać. Odpisz, cytując
Recommended Posts