mariol Napisano wczoraj o 12:01 Napisano wczoraj o 12:01 Dnia 14.01.2026 o 21:29, maciek72 napisał: Potrzebuje 2 sieciówki do 2 subów poszukaj używek kabli Pangea AC9 MKII . Rzadko są ale nie raz się trafiają. Do suba są OK. A jak będziesz chciał odsprzedać idą od razu. Tylko nie wiem czy 300 zł wystarczy ale 400-500 myślę, że tak. Na ebay nowe są po 800. 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano wczoraj o 15:11 Napisano wczoraj o 15:11 (edytowany) Viborg wylądował 😁. Noo powiem Wam że to kawał drutu(druta) 😅. Pierwsze zaskoczenie to opakowanie gdyż spodziewałem się że przyjdzie z jakimś plastikowym worku a tutaj niespodzianka, drugie to wyściółka z pianki wewnątrz pudełka gdzie biorąc pod uwagę cenę kabla wyglądało na co najmniej klasę premium. Drut jest wykonany naprawdę solidnie i pomimo swojej grubości jest naprawdę w przyzwoitym stopniu elastyczny. U mnie będzie napedzał suba ...bo drut zostaje 😁. Czy coś wprowadził w brzmieniu systemu ??? Nie mam pojecia bo szczerze nie mam czasu na szukanie różnic ...wolę posłuchać muzy Edytowano wczoraj o 15:13 przez MacieQ 1 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 4 godziny temu, MacieQ napisał: Drut jest wykonany naprawdę solidnie i pomimo swojej grubości jest naprawdę w przyzwoitym stopniu elastyczny. U mnie będzie napedzał suba ...bo drut zostaje Na subie da się usłyszeć kabelki? hmmm... Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Na subie da się usłyszeć kabelki? hmmm... Nie że się da tylko się słyszy ...no bo jak kabelka nie podłączysz to niestety nic nie usłyszysz 😄 2 Odpisz, cytując
mariol Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 11 godzin temu, DiBatonio napisał: Na subie da się usłyszeć kabelki? Nie wiem od czego to zależy. Ale da się usłyszeć. Osobiście usłyszałem różnicę pomiędzy standard PC, Tiglon dragon a tunami V1 aspirin. Była różnica w gęstości, nasyceniu, w czasie wybrzmienia. Oczywiście w mikrodetalach. Było to w konfiguracji, że sub miał wyjścia na aktywne monitory i być może miało to na nie wpływ. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Miał ktoś z Was do czynienia z sieciówkami firmy Zavfino? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Intrada z Poznania, znajomy ma jakiś z dołu oferty. Zaczynali chyba od zespołów głośnikowych, dziś mają w ofercie "wszystko" do audio 😉 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu To wiem. Pytanie jak te sieciówki brzmią Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu Nie wiem. Mam swoje zdanie o tej marce i nie chcę się wypowiadać, podpowiem tylko, że unikam firm, które mają wszystko w swojej ofercie od kolumn po druciki poprzez inne gadżety. Jak chciałem głośniki to tylko firmy, która niczego innego nie robi. Jak druciki to tylko kablarskiej firmy, jak elektronikę to tylko takiej, która robi tylko elektronikę audio itd.itp. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu Też mam takie podejście. Nie wiedziałem , że Zavfino ma tak szeroką ofertę Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu 2 minuty temu, Slawko69 napisał: Też mam takie podejście. Nie wiedziałem , że Zavfino ma tak szeroką ofertę A no ma. Taki jak pisałem chyba zaczynali od zespołów głośnikowych. https://www.intrada.pl/ https://intradaloudspeakers.com/ Głośniki fajnie wyglądają, ale z jakością brzmienia już tak fajnie nie jest podobno. Odpisz, cytując
Recommended Posts