Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Nazywaj to sobie jak chcesz, ja się cieszę akurat że są takie miejsca, osoby, dzięki którym bez poświęcania własnego czasu mogę  poznać kogoś opinię o tym co może mnie zainteresować w moim systemie.

Napisano
1 godzinę temu, muda44 napisał:

Nazywaj to sobie jak chcesz, ja się cieszę akurat że są takie miejsca, osoby, dzięki którym bez poświęcania własnego czasu mogę  poznać kogoś opinię o tym co może mnie zainteresować w moim systemie.

No ja zdecydowanie wolę  poświęcić swój czas by przetestować to czy owo na własnych klockach i narządzie słuchu bez opierania się na kolorowych "opowieściach z Narnii" ... szczególnie Pacuły

Napisano
2 godziny temu, muda44 napisał:

Czarne tło to jedno, to taki efekt ściany, końca głębi a tu chodzi o te najdrobniejsze mikro detale i ich wybrzmiewanie do końca

Myślę że to troche bezsensowne pisanie o wyobrażeniach jak kto rozumie (czuje ) przestrzeń czy tam czarne tło. Do twojego wpisu mogłbym sie zgodzić i jednocześnie sprzeciwić w zależności na co kładziemy  "nacisk". To jest najwiekszy problem, że ktoś coś pisząc nie potrafi w tych słowach przekazać co czuje a nawet jeśli to druga strona (i każdy z osobna) inaczej to interpretuje z swego subiektywnego punktu widzenia, co nie jest niczym niewłaściwym.