muda44 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Nazywaj to sobie jak chcesz, ja się cieszę akurat że są takie miejsca, osoby, dzięki którym bez poświęcania własnego czasu mogę poznać kogoś opinię o tym co może mnie zainteresować w moim systemie. 1 Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, muda44 napisał: Nazywaj to sobie jak chcesz, ja się cieszę akurat że są takie miejsca, osoby, dzięki którym bez poświęcania własnego czasu mogę poznać kogoś opinię o tym co może mnie zainteresować w moim systemie. No ja zdecydowanie wolę poświęcić swój czas by przetestować to czy owo na własnych klockach i narządzie słuchu bez opierania się na kolorowych "opowieściach z Narnii" ... szczególnie Pacuły Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, muda44 napisał: Czarne tło to jedno, to taki efekt ściany, końca głębi a tu chodzi o te najdrobniejsze mikro detale i ich wybrzmiewanie do końca Myślę że to troche bezsensowne pisanie o wyobrażeniach jak kto rozumie (czuje ) przestrzeń czy tam czarne tło. Do twojego wpisu mogłbym sie zgodzić i jednocześnie sprzeciwić w zależności na co kładziemy "nacisk". To jest najwiekszy problem, że ktoś coś pisząc nie potrafi w tych słowach przekazać co czuje a nawet jeśli to druga strona (i każdy z osobna) inaczej to interpretuje z swego subiektywnego punktu widzenia, co nie jest niczym niewłaściwym. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts