Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

IMHO nie jest tak źle. Końcówka mocy 8 z 300W przy 4 Ohm do zestawu kosztuje 2200 USD. Czekam na pierwsze recenzje/testy. Zawsze też można kupić kilka/kilkanaście Fosi ;)

Edytowano przez PanKlor
Napisano

Fajny pomysł na wejście w rynek. Procesor z zaawansowaną korektą akustyki. Jednak uważam za przestrzał - cena i brak HDMI 2.1. Mamy 2026r. Nie cofamy się technologicznie. Wiem, że nie jest to mega potrzebne i w pełni wykorzystywane ale sprzęty kupujemy na lata. 

Trzeba dokupić końcówkę mocy (wielokanałową) więc cena za zestaw wychodzi już spora. Dla większości użytkowników (typowy Kowalski) po za zasięgiem, nie tyle finansowym co że względów ekonomiczno/praktycznych. 

Napisano
56 minut temu, MASX napisał:

A gdzie tu podpiąć suby? Czy ja ślepy jakiś jestem.
Chodzi mi oczywiście o RCA ; )

Do XLR.

55 minut temu, Konrad Grzybowski napisał:

Trzeba dokupić końcówkę mocy (wielokanałową) więc cena za zestaw wychodzi już spora. Dla większości użytkowników (typowy Kowalski) po za zasięgiem, nie tyle finansowym co że względów ekonomiczno/praktycznych.

Jak na mój gust to jest/będzie konkurencja dla wysokich Arcamow itp. Zobaczymy jak wypadnie w testach/recenzjach i tyle. Co do HDMI też tak uważam.