Chyba Miro 84 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Dnia 17.01.2026 o 20:29, DiBatonio napisał: To jest przepis na pętlę masy 😁 Bzdurki piszesz! Wrzucasz zdjecia a nawet nie widzisz na nich przełącznika "pływającej masy" w źródle. 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 21 godzin temu, KrólKiczu napisał: Nie przesadzał bym z tą mocą aż tak bardzo. U mnie Regunia Brio bez problemu radzi sobie z (co prawda) najmniejszymi PMC a u kolegi, stary, poczciwy i bardzo słabej mocy Creek gra bardzo ładnie z podłogowymi ATC. Jeśli nie robimy w domu dyskotek, to wg mnie, reszta jest kwestią gustu. Pozdrawiam u mnie słabsze wzmacniacze już z modelem 26 wypadały tak sobie. I też dyskoteki nie robiłem. Chyba nie masz najmniejszych. Goldy nie są mniejsze od 21? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Chyba nie masz najmniejszych. Goldy nie są mniejsze od 21? Masz rację. Są jeszcze DB1 Gold 🙂. Odpisz, cytując
Recommended Posts