Q21 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Cześć Też uważam, że w takim pomieszczeniu nie ma co iść w RP-8000F. Nawet do muzyki wybierałbym RP-600M II, nie mówiąc o kinie. Drugi subwoofer będzie lepszym pomysłem na wykorzystanie tego budżetu Kiedy planujesz zakup? Miałeś okazję posłuchać Klipscha lub innych kolumn? Odpisz, cytując
MarcinElektro Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Q21 napisał: Cześć Też uważam, że w takim pomieszczeniu nie ma co iść w RP-8000F. Nawet do muzyki wybierałbym RP-600M II, nie mówiąc o kinie. Drugi subwoofer będzie lepszym pomysłem na wykorzystanie tego budżetu Kiedy planujesz zakup? Miałeś okazję posłuchać Klipscha lub innych kolumn? Jeszcze nie, ale mieszkam w takiej dobrej okolicy, że profesjonalne salony Audio są ode mnie 10-30min 🫢. Może podstawkowe to będą Monitor Audio Bronze 100 6G, a Surround Klipsch RP-600M II? pokój w kształcie litery I. Chb że mogę zrobić te kino w moim kwadratowym salonie 70-80m²? W tym salonie mam stary system: amplituner Sony STR-DG820 który pompuje dalej dobrze, Kolumny do tego amplitunera Sony SS-F6000P i Center SS-CN3000P oraz Surroundy SS-SR3000P. trzesą domem ogromnym jak szalone mimu x2 180W Max 💀🔊. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, MarcinElektro napisał: Może podstawkowe to będą Monitor Audio Bronze 100 6G, a Surround Klipsch RP-600M II? To chyba bym wolał 4 x RP-600M... 13 minut temu, MarcinElektro napisał: Chb że mogę zrobić te kino w moim kwadratowym salonie 70-80m²? To wtedy 25k PLN to będzie trochę mało, żeby było dobrze. Kwadratowe pomieszczenie (jeżeli faktycznie tak jest) to dodatkowe wyzwania z modami. Odpisz, cytując
Recommended Posts