Q21 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Cześć Też uważam, że w takim pomieszczeniu nie ma co iść w RP-8000F. Nawet do muzyki wybierałbym RP-600M II, nie mówiąc o kinie. Drugi subwoofer będzie lepszym pomysłem na wykorzystanie tego budżetu Kiedy planujesz zakup? Miałeś okazję posłuchać Klipscha lub innych kolumn? Odpisz, cytując
MarcinElektro Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu 4 godziny temu, Q21 napisał: Cześć Też uważam, że w takim pomieszczeniu nie ma co iść w RP-8000F. Nawet do muzyki wybierałbym RP-600M II, nie mówiąc o kinie. Drugi subwoofer będzie lepszym pomysłem na wykorzystanie tego budżetu Kiedy planujesz zakup? Miałeś okazję posłuchać Klipscha lub innych kolumn? Jeszcze nie, ale mieszkam w takiej dobrej okolicy, że profesjonalne salony Audio są ode mnie 10-30min 🫢. Może podstawkowe to będą Monitor Audio Bronze 100 6G, a Surround Klipsch RP-600M II? pokój w kształcie litery I. Chb że mogę zrobić te kino w moim kwadratowym salonie 70-80m²? W tym salonie mam stary system: amplituner Sony STR-DG820 który pompuje dalej dobrze, Kolumny do tego amplitunera Sony SS-F6000P i Center SS-CN3000P oraz Surroundy SS-SR3000P. trzesą domem ogromnym jak szalone mimu x2 180W Max 💀🔊. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 13 minut temu, MarcinElektro napisał: Może podstawkowe to będą Monitor Audio Bronze 100 6G, a Surround Klipsch RP-600M II? To chyba bym wolał 4 x RP-600M... 13 minut temu, MarcinElektro napisał: Chb że mogę zrobić te kino w moim kwadratowym salonie 70-80m²? To wtedy 25k PLN to będzie trochę mało, żeby było dobrze. Kwadratowe pomieszczenie (jeżeli faktycznie tak jest) to dodatkowe wyzwania z modami. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, MarcinElektro napisał: Może podstawkowe to będą Monitor Audio Bronze 100 6G Budżet pozwala na Silver 100 na surround Di Pole Jestem fanem. Odpisz, cytując
Recommended Posts