Mors Napisano 20 stycznia Napisano 20 stycznia (edytowany) Krótko Proszę o info czy jest też tak u Was że Spotify Connect na np amplitunerze Yamaha RN 800a w bezstratnej jakości Spootify(lossless) gra jakościowo gorzej niż połączone po przez Air play 2 ( również beztratna jakość)rzucony z np iPhone 11. Edytowano 20 stycznia przez Mors Odpisz, cytując
Q21 Napisano 20 stycznia Napisano 20 stycznia Hej Gdzie dokładnie czujesz, że gra gorzej? Odpisz, cytując
Mors Napisano 20 stycznia Autor Napisano 20 stycznia Tak jak pisałem Jakość puszczanych utworów Bezpośrednio z funkcji amplitunera Spotify Connect jest gorszej jakości. Odpisz, cytując
Mors Napisano 21 stycznia Autor Napisano 21 stycznia Zamykam temat . Wczoraj zrobiłem w AppStore klik aktualizuj Spotify. Wyłączyłem equalizer w programie ( chociaż to nie powinno mieć wpływu bo opcje equalizera w momencie uruchomieni Spotify Connect są wyszarzone i wszystkie ustawienia lecą z urządzenia Yamaha( Muża bezpośrednio z sieci) .Zresetowałem też ustawienia aplikacji kompletny reset aplikacji miusic cast. Wydaje mi się że może miałem problem z internetem , łączem stałym do którego dopięty mam amplituner. Ciekawe bo nigdy mi się tak nie zdarzyło mimo zapewnień w wyświetlaniu programu że program Spoty działa w bezstratnej jakości to jakość była słaba ( z tymi świerszczami zażartowałem) ale różnica była słyszalna pewnie dla każdego ) Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dnia 20.01.2026 o 09:34, Mors napisał: Krótko Proszę o info czy jest też tak u Was że Spotify Connect na np amplitunerze Yamaha RN 800a w bezstratnej jakości Spootify(lossless) gra jakościowo gorzej niż połączone po przez Air play 2 ( również beztratna jakość)rzucony z np iPhone 11. Cześć, Szczerze pisząc, Airplay 2 ma już duże możliwości, na poziomie Spotify Lossless, więc nie powinno być w zasadzie różnicy. Ale jeśli ona jest, to korzystaj z lepszego Odpisz, cytując
Recommended Posts