Mors Napisano wczoraj o 08:34 Napisano wczoraj o 08:34 (edytowany) Krótko Proszę o info czy jest też tak u Was że Spotify Connect na np amplitunerze Yamaha RN 800a w bezstratnej jakości Spootify(lossless) gra jakościowo gorzej niż połączone po przez Air play 2 ( również beztratna jakość)rzucony z np iPhone 11. Edytowano wczoraj o 08:35 przez Mors Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 09:49 Napisano wczoraj o 09:49 Hej Gdzie dokładnie czujesz, że gra gorzej? Odpisz, cytując
Mors Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu Tak jak pisałem Jakość puszczanych utworów Bezpośrednio z funkcji amplitunera Spotify Connect jest gorszej jakości. Odpisz, cytując
Mors Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Zamykam temat . Wczoraj zrobiłem w AppStore klik aktualizuj Spotify. Wyłączyłem equalizer w programie ( chociaż to nie powinno mieć wpływu bo opcje equalizera w momencie uruchomieni Spotify Connect są wyszarzone i wszystkie ustawienia lecą z urządzenia Yamaha( Muża bezpośrednio z sieci) .Zresetowałem też ustawienia aplikacji kompletny reset aplikacji miusic cast. Wydaje mi się że może miałem problem z internetem , łączem stałym do którego dopięty mam amplituner. Ciekawe bo nigdy mi się tak nie zdarzyło mimo zapewnień w wyświetlaniu programu że program Spoty działa w bezstratnej jakości to jakość była słaba ( z tymi świerszczami zażartowałem) ale różnica była słyszalna pewnie dla każdego ) Odpisz, cytując
Recommended Posts