Bury22 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Siemka! Jako że pomogliście za 1 razem i kupiłem nowego Audiolaba 7000a i podpiąłem do niego podstawki które miałem już na stanie XTZ 99,36 Biale i jestem z nich bardzo zadowolony. Dla wyjaśnienia w tych szwedzkich kolumnach gra magnezowy seas i Fountek NeoCD 3.0. Gra to szybko z dużym detalem ale potrafi też zejść całkiem nisko. Szukam rozwinięcia tej myśli Zastanawiam się nad Dali Optikon 6Mk2, MA Silver 500 lub Pylon Diamond 30mk2 . Mam salon otwarty na kuchnie (razem 45m2) słucham od klasyki do rocka lat 80. Zależy mi na dużej dynamice, mikrodynamice i detalicznym brzmieniu. Bardzo lubie brzmienie SS Revelatorów i Iluminatorów w dobrej aplikacji Z uwagi na czynnik żeński muszą być białe lub kombinacja biały fron z dębiną itd Za każdą pomoc będe wdzięczny, kolumny mogą być nowe i używane w ideolo stanie ps. W razi gdyby kolumny przerastały piec to mam na oku upgrade do 9000a lub czegoś w podobnym budżecie (ale będę musiał z pół roku poczekać ) Edytowano 1 godzinę temu przez Bury22 Odpisz, cytując
Recommended Posts