Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Siemka! 

Jako że pomogliście za 1 razem i kupiłem nowego Audiolaba 7000a i podpiąłem do niego podstawki które miałem już na stanie XTZ 99,36 Biale :) i jestem z nich bardzo zadowolony. Dla wyjaśnienia w tych szwedzkich kolumnach gra magnezowy seas i Fountek NeoCD 3.0. Gra to szybko z dużym detalem ale potrafi też zejść całkiem nisko. Szukam rozwinięcia tej myśli :) 

Zastanawiam się nad Dali Optikon 6Mk2, MA Silver 500 lub Pylon Diamond 30mk2 . Mam salon otwarty na kuchnie (razem 45m2) słucham od klasyki do rocka lat 80. Zależy mi na dużej dynamice, mikrodynamice i detalicznym brzmieniu. Bardzo lubie brzmienie SS Revelatorów i Iluminatorów w dobrej aplikacji :)  

Z uwagi na czynnik żeński muszą być białe lub kombinacja biały fron z dębiną itd :) 

Za każdą pomoc będe wdzięczny, kolumny mogą być nowe i używane w ideolo stanie :)

ps. W razi gdyby kolumny przerastały piec to mam na oku upgrade do 9000a lub czegoś w podobnym budżecie (ale będę musiał z pół roku poczekać :P

Edytowano przez Bury22