RLC2 Napisano Niedziela o 08:01 Napisano Niedziela o 08:01 Paweł Nowak na swój kanał na YT można do niego napisać i się poradzić. 1 Odpisz, cytując
Al3x Napisano Niedziela o 08:15 Napisano Niedziela o 08:15 Ja polecę dopisać do listy odsłuchów Revival Audio Atalante 4. Z tego co piszesz powinny wpasować się w twoje upodobania. Odpisz, cytując
blueguitars80 Napisano Niedziela o 12:10 Autor Napisano Niedziela o 12:10 Dnia 29.01.2026 o 07:13, Piotr Sonido napisał: Fajna lista do odsłuchu. Uda Ci się sprawdzić je w Twoim pomieszczeniu? Ja poluję na QR7 SE. Zapewne pierwsza wersja będzie tez dużo droższa ale może warto rozważyć. Pylon tez basem nie grzeszy, Klipsch generalnie lubił się z hybrydami i wzmacniaczami lampowymi zawsze. Natomiast mało osób to stosowało. Nie pytaj czy warto, tylko jak najwięcej odsłuchuj. cos tam posluchane... wrażenia w poprzednim poscie😉 Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 10:07 Napisano Poniedziałek o 10:07 Jak Jade'y tak się spodobały, to może Heresy warto posłuchać Odpisz, cytując
blueguitars80 Napisano Poniedziałek o 20:16 Autor Napisano Poniedziałek o 20:16 Dnia 8.02.2026 o 09:15, Al3x napisał: Ja polecę dopisać do listy odsłuchów Revival Audio Atalante 4. Z tego co piszesz powinny wpasować się w twoje upodobania. Jeśli tylko uda mi się namierzyć to z pewnością posłucham. Ciekawa kolumna z tego co poczytałem i bardzo ładna (bez maskownic:)) 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 7.02.2026 o 20:12, blueguitars80 napisał: MA Silver 200 - tu dużo lepiej, dość detaliczne ale przyjemne dla ucha, jak na takie małe kolumny niezła scena. Wada bardzo mało basu. To czemu nie 500tki do takiego pomieszczenia? Dnia 7.02.2026 o 20:12, blueguitars80 napisał: Cabasse Java MC40 - i tu zaskoczenie bardzo przyjemnie grająca kolumna, fajny bas, dobra scena. Bass reflex do dołu na pewno pomaga i ich ustawieniu gdy nie ma miejsca. Kwestia dyskusyjna to jej wygląd, ale jak wiadomo rzecz gustu. Moim zdaniem w tej półce cenowej (ok. 10k) zagrała najlepiej i to ze wzmakiem 2x50W na kanał. To weź do domu na testy Dnia 7.02.2026 o 20:12, blueguitars80 napisał: Ale potem wjechał Jade 20... i cóż powiedzieć.. efekt ten sam... reszta raczej nie ma podjazdu. Nawet z Audiolabem, który nie jest królem mocy zagrały po prostu znakomicie... ja nie wiem skąd w nich tyle sceny. Teraz czas na przemyślenia. Chyba, że macie jakieś wskazówki co pobije dźwiękowo Pylon Jade i spowoduję ciary?:) Kurde no to masz to panie! Bierz do domu. Jak w domu jest to samo to brać. Nie oglądać się za innymi. Odpisz, cytując
Recommended Posts