Sipo Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Kraft napisał: To się wyklucza Znaczy ze w jednym momencie utworu? To zalezy od nagrania, ciągnący się kontrabas nie może być punktowy a krótkie elektro-bity obszerne. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Sipo napisał: Znaczy ze w jednym momencie utworu? To zalezy od nagrania, ciągnący się kontrabas nie może być punktowy W jednym momencie może nie, ale utworze tak. Chociaż zależy, jak kto zagra na tym kontrabasie, w rozdzielczym i barwnym systemie słychać szarpniecie struny i np rozciagniety bas przez pudło rezonansowe kontrabasu. Kontrabas zagra i tak i tak, zależy w którym miejscu na gryfie muzyk dociśnie struny. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 14 godzin temu, KrólKiczu napisał: Nie do końca o to mi chodziło 😁. Bardziej o to, żeby znaleźć w swoich pieniądzach taki system, gdzie włączając swoje ulubione albumy, nic nas jakoś szczególnie nie uwiera no to ja jestem zdecydowanie na takim etapie mniej poezji a będzie prościej się zrozumieć Edytowano 3 godziny temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, misiekx napisał: O to,to,to dokładnie 👍 Szczerze, wolałbym do końca życia słuchać mojej ulubionej muzyki na radiu w kuchni niż "audiofilskich"płyt dla samych dźwięków tam zawartych. A wiem ,że tacy koledzy tutaj są😃 Którzy to? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No jest kilku, kkunastu z tego forum, wystarczy poczytać 😉 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, misiekx napisał: No jest kilku, kkunastu z tego forum, wystarczy poczytać 😉 To pewno ci co tak żonglują klamotami i kolumnami ze swoimi poetyckimi opowieściami o wokalach ... Ciekawe ilu z nich potrafi przysiąść do płyty i posłuchać od dechy do dechy, czy to ze streamingu, czy z nośnika? 😏 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 49 minut temu Napisano 49 minut temu 25 minut temu, DiBatonio napisał: To pewno ci co tak żonglują klamotami i kolumnami ze swoimi poetyckimi opowieściami o wokalach ... Ciekawe ilu z nich potrafi przysiąść do płyty i posłuchać od dechy do dechy, czy to ze streamingu, czy z nośnika? 😏 Nie przesłuchać płyty od dechy do dechy to grzech! Ciężki 😉 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 13 minut temu, Raf_raf napisał: Nie przesłuchać płyty od dechy do dechy to grzech! Ciężki 😉 Moje córki czasem pytają: jak Ci się nie podoba, to po cholere słuchasz? Bo niedosłuchanie plyty przynosi pecha....?!!! To chyba oczywiste 🫵! Dlatego warto pomyśleć przed 😅 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu 3 minuty temu, BlaBla napisał: Moje córki czasem pytają: jak Ci się nie podoba, to po cholere słuchasz? Bo niedosłuchanie plyty przynosi pecha....?!!! To chyba oczywiste 🫵! Dlatego warto pomyśleć przed 😅 No ba, należy dosłuchać choćby bolało 😋 ale przyznam, że kupiłem ostatnio płytę w ciemno i wymiękłem na drugim, już do niej nie wrócę. Choć może dla najzagorzalszych fanów jazzu to jakieś legendarne nagranie... Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu (edytowany) Teraz to już rzadkość żeby kupić w ciemno ale kiedyś... stoi pochowane tego złomu na pęczki. Myślę czasem, posłucham, może po latach będzie lepiej... gdzie tam - godzina w plecy 😒. A co tam kupiłeś @Raf_raf, co Cię zwiodło a potem umęczyło 🤣 Edytowano 20 minut temu przez BlaBla Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu Przeżuło i wypluło. Dotarłem do granic jazzu przyswajalnego dla mnie. @BlaBla znasz to? Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu 3 minuty temu, Raf_raf napisał: Przeżuło i wypluło. Dotarłem do granic jazzu przyswajalnego dla mnie. @BlaBla znasz to? Matko Bosko ki diabeł !?!?! Nie znam, ale jak zawodowcy wymiękają przy drugim... aż mnie korci posłuchać ale już nie dzisiaj. Ale plyta ładna 😄 Odpisz, cytując
Recommended Posts