Sipo Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Kraft napisał: To się wyklucza Znaczy ze w jednym momencie utworu? To zalezy od nagrania, ciągnący się kontrabas nie może być punktowy a krótkie elektro-bity obszerne. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Sipo napisał: Znaczy ze w jednym momencie utworu? To zalezy od nagrania, ciągnący się kontrabas nie może być punktowy W jednym momencie może nie, ale utworze tak. Chociaż zależy, jak kto zagra na tym kontrabasie, w rozdzielczym i barwnym systemie słychać szarpniecie struny i np rozciagniety bas przez pudło rezonansowe kontrabasu. Kontrabas zagra i tak i tak, zależy w którym miejscu na gryfie muzyk dociśnie struny. Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 14 godzin temu, KrólKiczu napisał: Nie do końca o to mi chodziło 😁. Bardziej o to, żeby znaleźć w swoich pieniądzach taki system, gdzie włączając swoje ulubione albumy, nic nas jakoś szczególnie nie uwiera no to ja jestem zdecydowanie na takim etapie mniej poezji a będzie prościej się zrozumieć Edytowano 5 godzin temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, misiekx napisał: O to,to,to dokładnie 👍 Szczerze, wolałbym do końca życia słuchać mojej ulubionej muzyki na radiu w kuchni niż "audiofilskich"płyt dla samych dźwięków tam zawartych. A wiem ,że tacy koledzy tutaj są😃 Którzy to? Odpisz, cytując
misiekx Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu No jest kilku, kkunastu z tego forum, wystarczy poczytać 😉 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, misiekx napisał: No jest kilku, kkunastu z tego forum, wystarczy poczytać 😉 To pewno ci co tak żonglują klamotami i kolumnami ze swoimi poetyckimi opowieściami o wokalach ... Ciekawe ilu z nich potrafi przysiąść do płyty i posłuchać od dechy do dechy, czy to ze streamingu, czy z nośnika? 😏 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, DiBatonio napisał: To pewno ci co tak żonglują klamotami i kolumnami ze swoimi poetyckimi opowieściami o wokalach ... Ciekawe ilu z nich potrafi przysiąść do płyty i posłuchać od dechy do dechy, czy to ze streamingu, czy z nośnika? 😏 Nie przesłuchać płyty od dechy do dechy to grzech! Ciężki 😉 1 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Raf_raf napisał: Nie przesłuchać płyty od dechy do dechy to grzech! Ciężki 😉 Moje córki czasem pytają: jak Ci się nie podoba, to po cholere słuchasz? Bo niedosłuchanie plyty przynosi pecha....?!!! To chyba oczywiste 🫵! Dlatego warto pomyśleć przed 😅 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BlaBla napisał: Moje córki czasem pytają: jak Ci się nie podoba, to po cholere słuchasz? Bo niedosłuchanie plyty przynosi pecha....?!!! To chyba oczywiste 🫵! Dlatego warto pomyśleć przed 😅 No ba, należy dosłuchać choćby bolało 😋 ale przyznam, że kupiłem ostatnio płytę w ciemno i wymiękłem na drugim, już do niej nie wrócę. Choć może dla najzagorzalszych fanów jazzu to jakieś legendarne nagranie... Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Teraz to już rzadkość żeby kupić w ciemno ale kiedyś... stoi pochowane tego złomu na pęczki. Myślę czasem, posłucham, może po latach będzie lepiej... gdzie tam - godzina w plecy 😒. A co tam kupiłeś @Raf_raf, co Cię zwiodło a potem umęczyło 🤣 Edytowano 2 godziny temu przez BlaBla Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przeżuło i wypluło. Dotarłem do granic jazzu przyswajalnego dla mnie. @BlaBla znasz to? Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Raf_raf napisał: Przeżuło i wypluło. Dotarłem do granic jazzu przyswajalnego dla mnie. @BlaBla znasz to? Matko Bosko ki diabeł !?!?! Nie znam, ale jak zawodowcy wymiękają przy drugim... aż mnie korci posłuchać ale już nie dzisiaj. Ale plyta ładna 😄 Odpisz, cytując
Recommended Posts