Pawel Laszenko Napisano wczoraj o 17:31 Autor Napisano wczoraj o 17:31 9 minut temu, Artur Charicki napisał: @Pawel Laszenko Jak masz w domu powerbank to podłącz do niego WiiM mini. U mnie zagrał lepiej od Ultra. Zresztą laptop też gra lepiej dlatego ultra po leżakowaniu w szafie poszedł w świat bez żalu 😎 Mam a co zmienia coś w dźwięku ??? Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano wczoraj o 17:50 Napisano wczoraj o 17:50 No właśnie byłem w szoku jak nie mogłem znaleźć ładowarki i podłączyłem go do powerbanka. Spróbuj Odpisz, cytując
cymes Napisano wczoraj o 18:14 Napisano wczoraj o 18:14 Kolejny żywy dowód jak niezależne, czyste zasilanie cyfrowego transportu wpływa na analog. Odpisz, cytując
Pawel Laszenko Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu (edytowany) No to testujemy między Wiim ultra a Wiim mini . Różnica słyszalna na pewno ,ale czy aż tyle żeby wyłożyć za niego kasę. Pytanie czy po wybraniu tego filtra cyfrowego trzeba resetować urządzenie aby się zatwierdziło bo jak przełączam to nie słychać różnicy. Ktoś sprawdzał który jest najlepszy filtr. Z tego co wyczytałem w Wiim Ultra siedzi przetwornik ESS Sabre ES9038Q2M Zamówiłem DAC Fiio K11 r2r podłącze z wiim mini i sprawdzę Jak zagra Wiim Ultra i Wiim Mini z Fiio K11 bo ponoć jest lepiej niż sam Ultra. Edytowano 7 godzin temu przez Pawel Laszenko Odpisz, cytując
Palmos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Pawel Laszenko napisał: Zamówiłem DAC Fiio K11 r2r podłącze z wiim mini Powinieneś jeszcze dokupić zewnętrzny zasilacz bo ponoć jest lepiej. Odpisz, cytując
Pawel Laszenko Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Też tak czytałem ale najpierw sprawdzę na standardowym jak to zagra Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Pawel Laszenko nie chcę Ci tu niczego wmawiać, ani czegokolwiek mówić na temat tego wzmacniacza Pioneera, ale nie jest to szczyt marzeń. Może optycznie wygląda dobrze, a nawet ładnie, ale brzmienie sprawia wiele do życzenia. Miałem kiedyś i taki i wyższe modele, a nawet jakiś czas i tuner i magnetofon z tej serii Blue, ale prawdę mówiąc - grały średnio. Na zdjęciu zaledwie to, co pozostało po kilku ogłoszeniach na olx, a w tej chwili już nie ma, a zamieszczam na dowód, że gościły w mojej piwnicy, były testowane i nie zmyślam. Odpisz, cytując
Pawel Laszenko Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Rega napisał: @Pawel Laszenko nie chcę Ci tu niczego wmawiać, ani czegokolwiek mówić na temat tego wzmacniacza Pioneera, ale nie jest to szczyt marzeń. Może optycznie wygląda dobrze, a nawet ładnie, ale brzmienie sprawia wiele do życzenia. Miałem kiedyś i taki i wyższe modele, a nawet jakiś czas i tuner i magnetofon z tej serii Blue, ale prawdę mówiąc - grały średnio. Na zdjęciu zaledwie to, co pozostało po kilku ogłoszeniach na olx, a w tej chwili już nie ma, a zamieszczam na dowód, że gościły w mojej piwnicy, były testowane i nie zmyślam. Mój jest po całkowitej regeneracji tak więc może i to ma wpływ na dźwięk Miałem nowsze wzmacniacze Pioneer Nad Onkyo i ten dla mnie gra chyba najlepiej Odpisz, cytując
Recommended Posts