mike8585 Napisano Czwartek o 07:49 Napisano Czwartek o 07:49 Witam mam okazję kupić w dobrej cenie to dobry głośnik gość niby na as1000 ich slucha Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Dnia 5.02.2026 o 08:49, mike8585 napisał: Witam mam okazję kupić w dobrej cenie to dobry głośnik gość niby na as1000 ich slucha To zapytaj go czemu sprzedaje. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Już je mam bass jakość on ma inny model .pylony to grają jakby z Kasprzaka słuchał kolumny warte max 500 zł za parę gorszych słabszych bardziej beznadziejnych nie znam.zero basu sam środek i słaby sopran no jak niskotonowy na allegro kosztuje 170 zł .mój 9 M2 pokój był za wielki dla tej polskiej beznadziejnej myśli technicznej .Shapirow też słuchałem też bezbasie .znam strategie firmy zapakuj 13 cm głośniki napisz w reklamie że to 16.5 trochę sklejki i znajdź idiotę na to.ostatnio jeździłem słuchałem dali heco Indiana to pylony przy tym grają jak zwykły głośnik bt.co daje reklama wysoka marzą .gość od którego kupowałem Yamahę mówił mi że miał kiedyś klipsch i że to grało....a pisanie o strasznych blach to dawne czasy zarówno klipschow jak i Yamah. Nawet się poBede tego badziewia ale ludzie chyba przejrzeli na oczy i każdy pisze pylon pylon a nikt tego nie chce bo mało kto ma strych i 2m2 komórkę😁 1 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, mike8585 napisał: Już je mam bass jakość on ma inny model .pylony to grają jakby z Kasprzaka słuchał kolumny warte max 500 zł za parę gorszych słabszych bardziej beznadziejnych nie znam.zero basu sam środek i słaby sopran no jak niskotonowy na allegro kosztuje 170 zł .mój 9 M2 pokój był za wielki dla tej polskiej beznadziejnej myśli technicznej .Shapirow też słuchałem też bezbasie .znam strategie firmy zapakuj 13 cm głośniki napisz w reklamie że to 16.5 trochę sklejki i znajdź idiotę na to.ostatnio jeździłem słuchałem dali heco Indiana to pylony przy tym grają jak zwykły głośnik bt.co daje reklama wysoka marzą .gość od którego kupowałem Yamahę mówił mi że miał kiedyś klipsch i że to grało....a pisanie o strasznych blach to dawne czasy zarówno klipschow jak i Yamah. Nawet się poBede tego badziewia ale ludzie chyba przejrzeli na oczy i każdy pisze pylon pylon a nikt tego nie chce bo mało kto ma strych i 2m2 komórkę😁 Ty to piszesz stojąc w kolejce do baru?:) 1 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Rzadko spożywam alko ale na żywo dostałbyś w pułapkę i by się skończyło .Bo tu każdy gieroi Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, mike8585 napisał: Rzadko spożywam alko ale na żywo dostałbyś w pułapkę i by się skończyło .Bo tu każdy gieroi Proszę o wybaczenie. I przeniesienie tematu,na Ring lub coś podobnego. Edytowano 16 godzin temu przez Sundin997 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu Typowa ciota zmień te pylony bo cię ryj świerzbi od nich 1 Odpisz, cytując
Butler Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Weź zamiast rozdawać pułapki na świerzb, odłuż trochę kasy i kup normalne kolumny a nie beznadziejne używane chińskie Klipsche R dla ubogich. Klipsch zaczyna się od RP, a i to też nie każdemu odpowiada, graja jednak odczuwalnie lepiej. Edytowano 8 godzin temu przez Butler Odpisz, cytując
RoRo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, mike8585 napisał: Typowa ciota zmień te pylony bo cię ryj świerzbi od nich Uważaj! Bo jeszcze jeden podobny wpis i masz urlop od Forum... A co do "beznadziejności" Pylonów to przesadzasz (może miałeś źle dobraną resztę sprzętu i akustykę), o którym modelu napisałeś, bo firma ma różne modele? Pozdrawiam Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 52 minuty temu Autor Napisano 52 minuty temu (edytowany) Rp kupiłem ale moich pylonów nie mam za 1000 zł poszly kurier w pon bedzie ponad 7 KZK mnie kosztowały teraz yamke as1000 ale czy warto .diamond też coś koło 6 k warte ale wolę klipschy każdy ma inny gust i słuch .jedni go znienawidzą inni pokochają .co do sundlin jest spoko facet nie wie o moim zaburzeniu do którego mam dystans a skąd chłop miał wiedzieć szacun kolego .pracuje w rafinerii i z pensje bym kupił prawie 3 kpt klipsch ale Infiniti g37 swoje pali i to też lubię w klipsch efekciarski mocno chodź te 340 KM już nie czuje ale czuję portfel jak tankuje😁ale dźwięk V6 v8 tu nie potrzeba głośników sam silnik....wiem że pisze jak prostak a w szkole łatwo nie było ale dysleksja dysgrafia dysortografia plus jeszcze w podst starzy nauczyciele tepiący leworęczność.... Edytowano 48 minut temu przez mike8585 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 28 minut temu Autor Napisano 28 minut temu Sorry mam prawo uznać pylony za beznadzieję co prawda Panasonic akx 710 power audio grało gorzej to jednak zdecydowanie dynamiczniej i glosniej 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu dysleksja dysgrafia dysortografia plus jeszcze w podst starzy nauczyciele tepiący leworęczność.... I , to ma usprawiedliwiać Twoje chamstwo ? Odpisz, cytując
Recommended Posts