Judyta K Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego (edytowany) Sprzęt nowy, nie przegrał nawet 1h, zamówiony 02.04.25 a dostarczony 18.04.2025. W dniu dostawy wystawiony na półkę[, podłączony, uruchomiony w celu sprawdzenia czy działa. Drugi raz uruchomiony przed wystawieniem ogłoszenia. Sprzęt nowy, w 100% sprawny. Stan perfekcyjny, sklepowy. Wzmacniacz zakupiony u autoryzowanego przedstawiciela na Polskę i oczywiście na gwarancji. Do sprzętu faktura zakupu i wszystko co było razem dostarczone - 2 pudełka, pilot metalowy, kabel zasilający. Cena sklepowa 9790zł, moja cena 8500zł Odbiór osobisty lub sprzedaż przez Allegro: https://allegrolokalnie.pl/oferta/audiogd-he9-mk3-wzmacniacz-sluchawkowy-i-przedwzmacniacz Edytowano 6 lutego przez Judyta K dodanie ceny Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 lutego Napisano 6 lutego Skoro nie był używany to czemu go kolega nie odesłał do salonu, w którym był zakupiony? Odpisz, cytując
Judyta K Napisano 6 lutego Autor Napisano 6 lutego Liczyłem na poprawę zdrowia, co nie nastąpiło a słuchanie stereo na jedno ucho mija się z celem. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 8 lutego Napisano 8 lutego (edytowany) @Judyta K Wystaw ten wzmacniacz na giełdzie hifi i na OLX, tam prędzej się Tobie sprzeda jak tu na forum. Możesz też na forum mp3.store Pzdr Edytowano 8 lutego przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Judyta K Napisano 8 lutego Autor Napisano 8 lutego 1 minutę temu, DiBatonio napisał: @Judyta K Wystaw ten wzmacniacz na giełdzie hifi i na OLX, tam prędzej się Tobie sprzeda jak tu na forum. Możesz też na forum mp3.store Pzdr Dziękuję za podpowiedz, już wystawione Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 8 lutego Napisano 8 lutego (edytowany) Warto jeszcze dodać zdjęcie tylnej ścianki z wej/wyj. Edytowano 8 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując
Judyta K Napisano 9 lutego Autor Napisano 9 lutego Dnia 8.02.2026 o 18:41, DiBatonio napisał: Warto jeszcze dodać zdjęcie tylnej ścianki z wej/wyj. Tyle udało mi się zrobić Link do Allegro: https://allegrolokalnie.pl/oferta/audiogd-he9-mk3-wzmacniacz-sluchawkowy-i-przedwzmacniacz Odpisz, cytując
Judyta K Napisano 22 lutego Autor Napisano 22 lutego Przy odbiorze osobistym cena -300zł Odpisz, cytując
Judyta K Napisano 4 marca Autor Napisano 4 marca Zależy mi na szybkiej sprzedaży więc cena 7999zł a przy odbiorze osobistym - 200zł Odpisz, cytując
Judyta K Napisano Sobota o 18:06 Autor Napisano Sobota o 18:06 (edytowany) Edytowano Sobota o 18:08 przez Judyta K Odpisz, cytując
Judyta K Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Oryginalne pudełko (1 z 2) oraz wszystko co stanowi komplet ze wzmacniaczem. Odpisz, cytując
Recommended Posts