Pin Napisano wczoraj o 14:20 Napisano wczoraj o 14:20 Cześć, czy poza Klipsch RP-140D , HECO AMBIENT 44F lub ewentualnie Minx 22 jest coś co można powiesić na ścianie z tyłu i przekręcić, żeby bardzo nie odstawało? Większość on-walli jest dość szeroka, co po przekręceniu spowoduje mocne odstawanie. Mam bardzo blisko kanapę i nie mam za bardzo jak jej przesunąć. Dziękuję za pomoc Odpisz, cytując
PanKlor Napisano wczoraj o 15:17 Napisano wczoraj o 15:17 Dali Fazon, CA Minx 22, Focal Dome itp. sporo tego Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 18:18 Napisano wczoraj o 18:18 Jest kilka opcji innych Właśnie wspomniane Dali Fazony, Focal Dome, Czego oczekujesz od nowych surroundów? Może jakiś konkretny design Cię interesuje? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Minxy 11 i 22 graja u znajomego w roli Atmosów. Fajnie dają rade. Dali Fazony lubiłem te kolumny. Klipsch 140 i tak będzie odstawał. Jego się montuje typowo na płasko bez skręcania. Podobnie Heco. Odpisz, cytując
Recommended Posts