MadMan77 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam. Poszukuję głośnika/głośników aktywnego do salony 20m^2. Przeznaczeny wyłącznie do słuchania muzyki. Najczęściej z Samsunga S24, czasem z laptopa. Połączenie głównie bluetooth i czasem usb-C / 2RCA. Muzyka Rockowa, Jazzowa, Blusowa. Budżet 1500zł. Pierwszy wybór Marshall Stanmore III potem Klipsch the Fives ale im dłużej czytam tym mniej wiem. Tak że co polecacie? Odpisz, cytując
Miras23 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 55 minut temu, MadMan77 napisał: Witam. Poszukuję głośnika/głośników aktywnego do salony 20m^2. Przeznaczeny wyłącznie do słuchania muzyki. Najczęściej z Samsunga S24, czasem z laptopa. Połączenie głównie bluetooth i czasem usb-C / 2RCA. Muzyka Rockowa, Jazzowa, Blusowa. Budżet 1500zł. Pierwszy wybór Marshall Stanmore III potem Klipsch the Fives ale im dłużej czytam tym mniej wiem. Tak że co polecacie? Podobny temat jest wrzucony. Te Audio Technica SP3X są faktycznie spoko. Słuchałem tego przelotem, w THF Łódź i się zdziwiłem jak ten mały wooferek pracował. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Możemy to potwierdzić Małe, wręcz malutkie, ale jeśli mają stać w salonie do 20 metrów, to naprawdę sobie tam poradzą. Oczywiście, nie będzie tam niskiego basu, dużej dynamiki, ale w zamian dostaniemy plastyczne i lekko ocieplone granie za małe pieniądze. Zapraszamy oczywiście, na odsłuchy https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-aktywne/audio-technica-at-sp3x.html Odpisz, cytując
Recommended Posts