Kabi_Marki Napisano Środa o 23:35 Napisano Środa o 23:35 no włąśnie czy coś innego? 1. Czy warto dopołacać do serii RX-A4A? 2. Jeśli nie Yamaha i nie te modele to co? bo zgłupiałem (nigdy mądry nie byłem:)) 3. Na tą chwilę mam głośniki frontowe pylony OPAL 30.i sub klipsch. 4. Piszecie żeby z daleka od TOP HI FI? też mam uraz do nich ale ze względu na obsługę jeśli nie oni to gdzie? w Warszawie lub okolicach Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 07:11 Napisano wczoraj o 07:11 1. Do A4A tak, Do A2A nie. 2. Konkurentem modelu V6A jest Denon X2800 albo nowy 2850, Onkyo 6100. Z kolei modelu A4A to już Denon X4800, Pioneer LX505, Onkyo RZ50 Kwestia jaki masz budżet na amplituner? 3. masz zestaw 2.1? Ale bedziesz rozbudowywał? 4. Masz mase sklepów. W Warszawie, łoo panie. Wpisujesz w google i jest. Z tym, że amplituner do odsłuchu w warunkach sklepowych i to stereo? Cała istota amplitunera to kalibracja oraz zastosowanie przy najmniej 5.1. A na to pozwoli pewnie nieliczny sklep. Odpisz, cytując
Kabi_Marki Napisano wczoraj o 09:22 Autor Napisano wczoraj o 09:22 Tak chcę mieć 5.1 tzn. mam ale reszty kolumn nie licze co mam to jest zestaw startowy. Czyli jest sens kupić A4A? jest różżnica? Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 10:30 Napisano wczoraj o 10:30 Hej A4A to fajniejsze, naturalniejsze granie od V6A. Czy warto dopłacać, najlepiej określić samemu. Dla jednego różnica będzie warta dopłaty, dla drugiego nie Poza Yamahą warto sprawdzić Onkyo TX-RZ50, Marantz Cinema 50. Onkyo fajne, żywe, bardzo konkretne i wyposażone w Diraca. Marantz Cinema 50 spokojniejszy, bardziej nasycony. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując
lion Napisano wczoraj o 11:02 Napisano wczoraj o 11:02 11 godzin temu, Kabi_Marki napisał: no włąśnie czy coś innego? 1. Czy warto dopołacać do serii RX-A4A? 2. Jeśli nie Yamaha i nie te modele to co? bo zgłupiałem (nigdy mądry nie byłem:)) 3. Na tą chwilę mam głośniki frontowe pylony OPAL 30.i sub klipsch. 4. Piszecie żeby z daleka od TOP HI FI? też mam uraz do nich ale ze względu na obsługę jeśli nie oni to gdzie? w Warszawie lub okolicach jako, że przesiadałem się z v6a na a4a to odpiszę (raczej obiektywnie), że warto dopłacić, ale co najwyżej do używanego A4A z gwarancją (idzie wyrwać w cenie do 4,5k egzemplarze na 3-4 letniej gwarancji) Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 21 godzin temu, Kabi_Marki napisał: Czyli jest sens kupić A4A? jest różżnica? Jest różnica. Czy jest sens kupić? To nie jest tani amplituner. W tym budżecie już jest wybór. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 19.02.2026 o 00:35, Kabi_Marki napisał: no włąśnie czy coś innego? 1. Czy warto dopołacać do serii RX-A4A? 2. Jeśli nie Yamaha i nie te modele to co? bo zgłupiałem (nigdy mądry nie byłem:)) 3. Na tą chwilę mam głośniki frontowe pylony OPAL 30.i sub klipsch. 4. Piszecie żeby z daleka od TOP HI FI? też mam uraz do nich ale ze względu na obsługę jeśli nie oni to gdzie? w Warszawie lub okolicach V6 i A4a to zupełnie inne amplitunery Różnią się przede wszystkim budową, wnętrzem. Innej jakości komponenty przykładają się znacznie na odsłuch w muzyce i filmie. Ale żeby to poczuć, to musiałbyś do nas wpaść na odsłuch Z jakiego miasta piszesz? Odpisz, cytując
Recommended Posts