martino80 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam. Posiadam Denona AVR X1200W z zestawem Taga Harmony 606 V3 (5 kolumn,subwoofer TSW 90 i zestaw kolumn Dolby Atmos - Wilson Raptor X. Mam możliwość kupna od znajomego półrocznego Denona AVC-X3800H za 2700zł . Moje pytanie brzmi czy warto i czy przy zakupie tego Denona będę słyszał jakąś różnicę przy moich kolumnach? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Warto. Będziesz słyszał choćby ze względu na samą kalibrację. Dodatkowo masz możliwość mocnej rozbudowy zestawu. Co kupuje znajomy? Odpisz, cytując
martino80 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Dzięki za odpowiedź. Nie kupuje nic. Rozwodzi się z żoną i wyjeżdża z kraju 😢 O co chodzi z tą kalibracją w tym Denonie, że będzie już słychać różnicę ?A czy te moje Tagi dadzą radę przy tym amplitunerze? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu X3800 ma xt32 najwyższą wersję Audyssey. Tańsze modele mają gorsze wersję Audyssey które generują mniej filtrów. Można też dokupić Dirac Live ale to już dodatkowe koszty. Głośniki dadzą radę ale będą moim zdaniem najsłabszym ogniwem tego systemu razem z subwooferem. Odpisz, cytując
Recommended Posts