PanKlor Napisano wczoraj o 08:19 Napisano wczoraj o 08:19 W tym budżecie do kina raczej nic lepszego nie znajdziesz. Jak masz tylko na niego miejsce to bierz i to najlepiej dwa. 😉 Sprawdziłem właśnie ceneo itp. - jest normalnie po 2500 w wielu sklepach i w dodatku raty 0%. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 09:09 Napisano wczoraj o 09:09 W razie czego możemy zrobić fajniejszą cenę na tego Klipscha Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Dnia 23.02.2026 o 13:05, martino80 napisał: A mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego Denona. Czy mogę włożyć go do szafki- u góry będzie 4 cm przerwy i 10 cm po bokach, tyłu brak? nie Dnia 24.02.2026 o 08:08, martino80 napisał: Nie wytrzymałem i wczoraj pojechałem odebrać ten amplituner 😛 Różnica na tych moich Tagach już jest fajna ale chyba jednak najsłabszym ogniem jest ten subwoofer. Mam jeszcze w ,,skarpecie" 2500 zł i zastanawiam się nad tym Klipsch RP1000SW czy jednak może ktoś poleci coś w tym budżecie. Dobry sub kinowy. Szukaj może gdzieś promo albo negocjuj cenę RP1200 Odpisz, cytując
martino80 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: nie Dobry sub kinowy. Szukaj może gdzieś promo albo negocjuj cenę RP1200 Ten RP 1000 będzie za słaby? Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie wiemy jakie masz pomieszczeniem To nie jest słaby subwoofer. Jak masz gdzie postawić to kup dwa. Odpisz, cytując
martino80 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, martino80 napisał: Ten RP 1000 będzie za słaby? Myślałem że z czasem dokupię drugi RP100. Odpisz, cytując
Recommended Posts