Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
20 minut temu, mike8585 napisał:

Niezależnie od klasy wzmaka widzę że Gosi audio bt10d ma na papierku dużą ale przy MAC prądzie 480 W wypluwa 600w przy 4 Omah?

2x 300 w 

To wzmak na popularnym układzie tpa 3255 klasa d,jest tego mnóstwo na Aliexpress.

Np. 

Jak chcesz osiągnąć 200 w w klasie A/B to o zintegrowany wzmacniacz będzie ciężko albo drogo,już prędzej końcówka mocy.

Edytowano przez Sundin997
Napisano

I teraz wyszło by szydło w worka ten NAD 375 a te chińskie wzmacniacze podobnej mocy. Który z nich lepiej jednak sprawdzi się przy głośniejszym graniu, Ale i w cichym.

JA bym zdecydowanie stawiał na NADa tutaj. 

Musical też miał wzmacniacze stosunkowo mocne. 

Napisano
8 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

NAD 375

Jak dobrze wygooglowalem to ten NAD jako używka to  będzie miał już z 10-15 lat.

Do głośnego grania,bez konkretnego przeglądu to bym się bał.

9 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

I teraz wyszło by szydło w worka ten NAD 375 a te chińskie wzmacniacze podobnej mocy

Co by wyszło,że można też dobrze tylko za sporo mniejsze pieniądze?

Napisano
9 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

I teraz wyszło by szydło w worka ten NAD 375 a te chińskie wzmacniacze podobnej mocy. Który z nich lepiej jednak sprawdzi się przy głośniejszym graniu, Ale i w cichym.

Piotrze, kiedyś sprawdziłem ile to cięgnie z gniazdka przy graniu na 3/4 ... 4/5..... do 700W w impulsach.

Świetny piecyk do robienia hałasu, miło wspominam .... tylko te potencjometry klasy "C"

Napisano
14 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Jak kiedyś byliśmy dystrybutorem MF, to model M6i targał bodaj 300W na 4 ohm :)