Majkel1601 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Witam, z moim pierwszym zestawem, wymienionym w tytule, żyję już dwa lata. Pomieszczenie to salon z kuchnią o powierzchni 50 m². To, co mi przeszkadza, to fakt, że przy głośnym słuchaniu kolumny według mnie 'wrzeszczą' w sekcji wokalu. Uważam też, że są trochę za słabe na taki metraż. Pytanie: czy wzmacniacz Yamaha A-S701 pociągnie coś większego? Na co przy takim metrażu zamienić Aurory? W Heco brakuje mi detalu i – jak już wspomniałem – po prostu krzyczą.” Odpisz, cytując
Q21 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Cześć W jakim budżecie szukasz nowości? Odpisz, cytując
Majkel1601 Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu 4 godziny temu, Majkel1601 napisał: Witam, z moim pierwszym zestawem, wymienionym w tytule, żyję już dwa lata. Pomieszczenie to salon z kuchnią o powierzchni 50 m². To, co mi przeszkadza, to fakt, że przy głośnym słuchaniu kolumny według mnie 'wrzeszczą' w sekcji wokalu. Uważam też, że są trochę za słabe na taki metraż. Pytanie: czy wzmacniacz Yamaha A-S701 pociągnie coś większego? Na co przy takim metrażu zamienić Aurory? W Heco brakuje mi detalu i – jak już wspomniałem – po prostu krzyczą.” budżet na kolumny 8k. bez wymiany wzmacniacza, pytanie czy wzmacniacz pociągnie coś w 50m2 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, Majkel1601 napisał: budżet na kolumny 8k. bez wymiany wzmacniacza, pytanie czy wzmacniacz pociągnie coś w 50m2 AS701 to naprawdę dobry wzmacniacz ale nie do kolumn za 8 tysiecy. Sugerowałbym jednak, zmienić też wzmaka w przyszłości. Co byś chciał zmienić w dźwięku? Odpisz, cytując
Majkel1601 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Aurory 700 są za słabe dla mojego pomieszczenia. W pewnym momencie zaczynają wrzeszczeć i robią się męczące . Szukam kolumn do tego wzmacniacza które poradzą sobie w 50m2 i będą trochę bardziej detaliczne i mniej wrzeszczące. Odpisz, cytując
Recommended Posts