Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam wszystkich. Czy miał ktoś styczność z tymi wzmacniaczami? Chciałbym kupić do kolumn Pylon Diamond 28mk2.
Rozumiem że najprościej byłoby jechać gdzieś na odsłuch ale niestety nie mam takiej możliwości. 

Napisano

Hej :) Myślę jednak, że odsłuch będzie tu konieczny, ale możesz ogarnąć wypożyczenie do domu ;) Zwłaszcza dlatego, że oba te wzmacniacza dogadają się z Pylonami. Cambridge da lepszą dynamikę i moim zdaniem mocniej zaakcentuje barwę na średnicy, a Nad może bardziej podkreślać detal. Ale nie porównywałem 1:1 na Diamondach, więc nie bierz mnie za wyrocznię :P 

Gdybyś chciał sprawdzić Cambridge - zapraszam do kontaktu :)

Napisano
9 godzin temu, Butcher84 napisał:

Witam wszystkich. Czy miał ktoś styczność z tymi wzmacniaczami? Chciałbym kupić do kolumn Pylon Diamond 28mk2.
Rozumiem że najprościej byłoby jechać gdzieś na odsłuch ale niestety nie mam takiej możliwości. 

Cześć,

Model 399 to bardzo wydajna maszyna. Sądzę, że są duże szanse na powodzenie tej konfiguracji. Nad ma sporą kontrolę na basie, ma łagodną i dokładną prezentację. Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam do wypożyczenia na testy :)

Napisano (edytowany)
10 godzin temu, Q21 napisał:

Cambridge da lepszą dynamikę i moim zdaniem mocniej zaakcentuje barwę na średnicy

10 godzin temu, Q21 napisał:

Nad może bardziej podkreślać detal

1 godzinę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

Nad ma sporą kontrolę na basie

1 godzinę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał:

ma łagodną i dokładną prezentację.

Podziwiam ludzi z takim słuchem

Edytowano przez Sundin997