Butcher84 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Witam wszystkich. Czy miał ktoś styczność z tymi wzmacniaczami? Chciałbym kupić do kolumn Pylon Diamond 28mk2. Rozumiem że najprościej byłoby jechać gdzieś na odsłuch ale niestety nie mam takiej możliwości. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Hej Myślę jednak, że odsłuch będzie tu konieczny, ale możesz ogarnąć wypożyczenie do domu Zwłaszcza dlatego, że oba te wzmacniacza dogadają się z Pylonami. Cambridge da lepszą dynamikę i moim zdaniem mocniej zaakcentuje barwę na średnicy, a Nad może bardziej podkreślać detal. Ale nie porównywałem 1:1 na Diamondach, więc nie bierz mnie za wyrocznię Gdybyś chciał sprawdzić Cambridge - zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując
HejTomek Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Kupisz w ciemno , a potem myśli będą Cię męczyć jak ten drugi by się sprawdzał Często taki wzmacniacz to zakup na lata, lepiej go sprawdzić przed. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, Butcher84 napisał: Witam wszystkich. Czy miał ktoś styczność z tymi wzmacniaczami? Chciałbym kupić do kolumn Pylon Diamond 28mk2. Rozumiem że najprościej byłoby jechać gdzieś na odsłuch ale niestety nie mam takiej możliwości. Cześć, Model 399 to bardzo wydajna maszyna. Sądzę, że są duże szanse na powodzenie tej konfiguracji. Nad ma sporą kontrolę na basie, ma łagodną i dokładną prezentację. Jeśli jesteś zainteresowany to zapraszam do wypożyczenia na testy Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 10 godzin temu, Q21 napisał: Cambridge da lepszą dynamikę i moim zdaniem mocniej zaakcentuje barwę na średnicy 10 godzin temu, Q21 napisał: Nad może bardziej podkreślać detal 1 godzinę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Nad ma sporą kontrolę na basie 1 godzinę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: ma łagodną i dokładną prezentację. Podziwiam ludzi z takim słuchem Edytowano 1 godzinę temu przez Sundin997 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts