Waldemar Iwanczak Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Witam mam wzmacniacz Rotel ra-12 i szukam kolumn podłogowych o ciepłym brzmieniu bas Reflex raczej z przodu pokój ok 27 M2. Myślałem o Focal Chorus 726 ale poczytałem że brzmienie raczej ostre więc proszę o radę szersze grono. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Cześć W jakim budżecie się rozglądasz? Miałeś okazję czegoś słuchać, czy jeszcze nie? Odpisz, cytując
Waldemar Iwanczak Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Witaj budżet ok 2500 zł mam stare Heco music colors 200 myślę że pora przejść na coś innego.Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Heco aurora 700, Indiana Line Diva 5, Pylon Audio Opal 23 lub coś z Dynaudio albo Tannoy w budżecie. Wybór spory jeśli mogą być używki. Zobacz masz pod nosem https://m.olx.pl/d/oferta/paradigm-monitor-9-v-7-CID99-ID12fDKZ.html Edytowano 1 godzinę temu przez Artur Charicki Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Naturalny wybór do Rotela , to chyba B&W Odpisz, cytując
Recommended Posts