Kochanek2 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć Które Waszym zdaniem zagrają lepszym basem i lepszą górą? Kupiłem aktualnie używaną Yamahę AS1100. Na razie zbieram informacje, będę chciał jechać i posłuchać. Kacper Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Kochanek2 napisał: Cześć Które Waszym zdaniem zagrają lepszym basem i lepszą górą? Kupiłem aktualnie używaną Yamahę AS1100. Na razie zbieram informacje, będę chciał jechać i posłuchać. Kacper Cześć, Łączenie wyższych modeli Yamahy z B&W występuje u nas dość często AS-1100 należy do tych urządzeń, które brzmią dość równo, kontrolują dobrze bas. Dobrym partnerem będzie kolumna która będzie do "zmiękczenia". Na pewno z 603s3 jest to godne sprawdzenia. W przypadku innych marek, musisz po prostu posłuchać Odpisz, cytując
Kochanek2 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć, Łączenie wyższych modeli Yamahy z B&W występuje u nas dość często AS-1100 należy do tych urządzeń, które brzmią dość równo, kontrolują dobrze bas. Dobrym partnerem będzie kolumna która będzie do "zmiękczenia". Na pewno z 603s3 jest to godne sprawdzenia. W przypadku innych marek, musisz po prostu posłuchać A czy te B&W w stosunku do tych Dali będą miał ogólnie wyższą jakość dźwięku? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Cześć wszystko zależy od tego, co rozumiesz przez lepszy bas, czy lepszą górę Dali będą miały więcej dołu, który zejdzie niżej i będzie bardziej zróżnicowany, ale Bowers znowu lepiej go powinien skontrolować. Góra łagodniejsza w Dali, podobnie scena. Dokładność znowu raczej Bowers, ale tu też słyszałem sprzeczne opinie Nawet takie rzeczy jak jakość są subiektywne. Najlepiej byłoby porównać samemu. Rozważasz jeszcze inne kolumny? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu 17 minut temu, Kochanek2 napisał: A czy te B&W w stosunku do tych Dali będą miał ogólnie wyższą jakość dźwięku? Ogólne znaczenie "wysokiej jakości" będzie w obydwu przypadkach Tutaj dyskutujemy o tym, która konstrukcja może przekonać Cię bardziej pod względem Twoich oczekiwań. Odpisz, cytując
Recommended Posts