magdyburg Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Cześć Jestem tu nowa i kompletnie się nie znam na gramofonach. AI poradził mi Wasze forum, że na pewno pomożecie. Mój mąż marzy o tym aby dostać na 50 urodziny gramofon aby móc kupować sobie płyty i słuchać dobrej muzyki. Proszę o pomoc jaki gramofon mu kupić i gdzie? Nie chcę szajsowatego sprzętu, ale też nie chce aby wydarło mnie z butów, coś dobrego w rozsądnej cenie do amatorskiego słuchania płyt. Pozdrawiam Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, magdyburg napisał: Proszę o pomoc jaki gramofon mu kupić i gdzie? Nim przejdziemy do sedna jedno pytanie. Co macie teraz w domu ze sprzętu grającego ? Pytam , bo gramofon sam nie zagra. Potrzebny jest wzmacniacz , no i jakieś kolumny też by były mile widziane Mając taki komplet informacji , było by łatwiej coś doradzić. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tomek, a .... Bambino zagrał sam:) Teraz też jest dużo takich wynalazków w marketach. Może pytającemu chodzi o własnie coś takiego. Odpisz, cytując
Recommended Posts