BeoGamesTV Napisano Sobota o 11:55 Napisano Sobota o 11:55 Witam. Posiadam zestaw amplituner Yamaha RX-V4A z kolumnami Indiana Line Tesi 561. Służy on tylko do muzyki, chce zrobić update i wybór padł na wzmacniacz stereo. Wizualnie podoba mi się NAD C 3030, posiada również hdmi arc na którym mi zależy. Moje pytanie. Czy ten wzmacniacz to jest krok na przód jeżeli chodzi o update? Nie będzie za słaby? W przyszłości zamierzam zmienić kolumny na jakieś podstawkowe typu Bowers & Wilkins 606 S3 i dorzucić suba. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Cześć 🙂 Upgrade na pewno będzie. Jak duży, to zależy od Twoich oczekiwań 😉 W zbliżonym budżecie z ciekawych rozwiązań są jeszcze Audiolab 6000A MKII oraz 7000A. Oba wyposażone w HDMI ARC, uniwersalne brzmieniowo 🙂 W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy. Porównasz te i kilka innych opcji i będziesz wiedział, czy jest to opcja dla Ciebie 😉 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 28.03.2026 o 12:55, BeoGamesTV napisał: Witam. Posiadam zestaw amplituner Yamaha RX-V4A z kolumnami Indiana Line Tesi 561. Służy on tylko do muzyki, chce zrobić update i wybór padł na wzmacniacz stereo. Wizualnie podoba mi się NAD C 3030, posiada również hdmi arc na którym mi zależy. Moje pytanie. Czy ten wzmacniacz to jest krok na przód jeżeli chodzi o update? Nie będzie za słaby? W przyszłości zamierzam zmienić kolumny na jakieś podstawkowe typu Bowers & Wilkins 606 S3 i dorzucić suba. Pozdrawiam Cześć Z pewnością nastąpi upgread. Powiedziałbym wręcz, że odkryłbyś muzykę na nowo Wiem, że w tych czasach wizerunek odgrywa ważną rolę, ale ja bym zerknął na to urządzenie Bluesound Powernode https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/bluesound-powernode-2021.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=2dd215ff-7f40-5833-3209-7dc2a07bc8c6 Czyli coś podobnego, ale z tą ciekawostką że mógłbyś sobie w przyszłości, dodatkowo podłączyć głośnik centralny Odpisz, cytując
Recommended Posts