Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. 

Posiadam zestaw amplituner Yamaha RX-V4A z kolumnami Indiana Line Tesi 561. Służy on tylko do muzyki, chce zrobić update i wybór padł na wzmacniacz stereo. Wizualnie podoba mi się NAD C 3030, posiada również hdmi arc na którym mi zależy. 

Moje pytanie. Czy ten wzmacniacz to jest krok na przód jeżeli chodzi o update? Nie będzie za słaby?

W przyszłości zamierzam zmienić kolumny na jakieś podstawkowe typu 
Bowers & Wilkins 606 S3 i dorzucić suba.

Pozdrawiam

Napisano

Cześć 🙂 Upgrade na pewno będzie. Jak duży, to zależy od Twoich oczekiwań 😉 W zbliżonym budżecie z ciekawych rozwiązań są jeszcze Audiolab 6000A MKII oraz 7000A. Oba wyposażone w HDMI ARC, uniwersalne brzmieniowo 🙂 

W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy. Porównasz te i kilka innych opcji i będziesz wiedział, czy jest to opcja dla Ciebie 😉 

Napisano
Dnia 28.03.2026 o 12:55, BeoGamesTV napisał:

Witam. 

Posiadam zestaw amplituner Yamaha RX-V4A z kolumnami Indiana Line Tesi 561. Służy on tylko do muzyki, chce zrobić update i wybór padł na wzmacniacz stereo. Wizualnie podoba mi się NAD C 3030, posiada również hdmi arc na którym mi zależy. 

Moje pytanie. Czy ten wzmacniacz to jest krok na przód jeżeli chodzi o update? Nie będzie za słaby?

W przyszłości zamierzam zmienić kolumny na jakieś podstawkowe typu 
Bowers & Wilkins 606 S3 i dorzucić suba.

Pozdrawiam

Cześć

Z pewnością nastąpi upgread. Powiedziałbym wręcz, że odkryłbyś muzykę na nowo :)

Wiem, że w tych czasach wizerunek odgrywa ważną rolę, ale ja bym zerknął na to urządzenie :)

Bluesound Powernode https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/bluesound-powernode-2021.html?utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=2dd215ff-7f40-5833-3209-7dc2a07bc8c6

Czyli coś podobnego, ale z tą ciekawostką że mógłbyś sobie w przyszłości, dodatkowo podłączyć głośnik centralny :) :)