Z-G Napisano Niedziela o 12:02 Napisano Niedziela o 12:02 Witam. Panowie, który zestaw głośników polecilibyście do Yamaha R-N600A? Obecnie podłączyłem Tonsil Zg-30-C115 i zastanawiam się, czy znajdę kolumny podstawkowe, które zagrają zdecydowanie lepiej, niż 45-cio letnie Tonsil Zg-30-C115. Pokój 18m2, do 3 tys. zł mogę wydać. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 16:00 Napisano Niedziela o 16:00 3 godziny temu, Z-G napisał: Witam. Panowie, który zestaw głośników polecilibyście do Yamaha R-N600A? Obecnie podłączyłem Tonsil Zg-30-C115 i zastanawiam się, czy znajdę kolumny podstawkowe, które zagrają zdecydowanie lepiej, niż 45-cio letnie Tonsil Zg-30-C115. Pokój 18m2, do 3 tys. zł mogę wydać. Cześć, Proponujemy Ci, sprawdzić koniecznie dwa następujące zestawy kolumn o różnej charakterystyce: Indiana Line Tesi 5 - ocieplone, zaokrąglone, miękkie https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podlogowe/indiana-line-tesi-5.html Oraz Elac Debut 3.0 - szybkie, precyzyjne, z fajnym basem https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podlogowe/elac-debut-3-0-f5-3.html Z jakiego miasta do nas piszesz? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 05:18 Napisano Poniedziałek o 05:18 Top, Podstawkowe Z-G a te Tonsile masz faktycznie na standach czy na podłodze stoją? Używane wchodzą w gre? Odpisz, cytując
Z-G Napisano Poniedziałek o 09:53 Autor Napisano Poniedziałek o 09:53 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Top, Podstawkowe Z-G a te Tonsile masz faktycznie na standach czy na podłodze stoją? Używane wchodzą w gre? Witam.Tonsile po renowacji wg mnie grają dobrze, ale mają już swój czas i wydaję mi się, że przez 45 lat proces tech.poprawił się znacząco i może warto kupić coś nowego. Obecnie stoją na podłodze. 17 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Cześć, Proponujemy Ci, sprawdzić koniecznie dwa następujące zestawy kolumn o różnej charakterystyce: Indiana Line Tesi 5 - ocieplone, zaokrąglone, miękkie https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podlogowe/indiana-line-tesi-5.html Oraz Elac Debut 3.0 - szybkie, precyzyjne, z fajnym basem https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podlogowe/elac-debut-3-0-f5-3.html Z jakiego miasta do nas piszesz? Zielona Góra. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Poniedziałek o 12:40 Napisano Poniedziałek o 12:40 2 godziny temu, Z-G napisał: Witam.Tonsile po renowacji wg mnie grają dobrze, ale mają już swój czas i wydaję mi się, że przez 45 lat proces tech.poprawił się znacząco i może warto kupić coś nowego. Obecnie stoją na podłodze. Zielona Góra. Najbliższej patrząc na mapie, jest Tophifi w Poznaniu, na Woźnej. Czy masz możliwość nas odwiedzić? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 13:39 Napisano Poniedziałek o 13:39 Cześć Ogółem opcji jest sporo, ale wszystko zależy od tego, co rozumiesz przez "sporo lepiej od Tonsili". Mimo wszystko wiele osób jest przyzwyczajonych do ich grania i bywa, że trudno jest to przeskoczyć. Niemniej, warto sprawdzić Monitor Audio Bronze 50 7G, Polk R200, KEF Q3 Meta, czy Dali Sonik 3 To bardzo różne brzmieniowo opcje, ale dzięki temu sprawdzisz kilka różnych opcji. W razie czego zapraszam do nas na odsłuchy Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:17 Napisano wczoraj o 05:17 19 godzin temu, Z-G napisał: Obecnie stoją na podłodze. Czyli szukasz podłogowych, czemu psiałeś podstawkowych? Kup sobie fajne używane kolumny w tej cienie Odpisz, cytując
Z-G Napisano wczoraj o 11:37 Autor Napisano wczoraj o 11:37 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Czyli szukasz podłogowych, czemu psiałeś podstawkowych? Kup sobie fajne używane kolumny w tej cienie Podstawkowe, bo mało miejsca, ale nie wykluczone że zdecyduję się na podłogowe. Panowie, a co sądzicie o Bowers & Wilkins 606 S3 i ELAC Debut 3.0 F6.3. Testy na YT tych głośników mi podpasowały, czy Yamaha poradzi sobie z nimi? Odpisz, cytując
WaldekA Napisano wczoraj o 14:40 Napisano wczoraj o 14:40 (edytowany) Do Yamahy coś ciepłego, albo neutralnego. U mnie świetnie sie zgrywała z podłogowymi Heco Aurora 700 w 26m salonie, a potem z Aurora 300 (nie XT) w mniejszym gabinecie. I w obu tych wypadkach nie pomyślałem nawet o subie, a w 700 zatykałem nawet jeden basreflex (bo ma dwa😁). Edytowano wczoraj o 14:42 przez WaldekA Odpisz, cytując
Misio38 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu U mojego ojca RN602 znakomicie gra z Pylon Opal. Może więc mniejszy model będzi u ciebie akurat. Odpisz, cytując
Recommended Posts