mike8585 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Podobno dobrze zgrywa się z klipsami hk6850 no i ten rzadko dostępny 665 xvid?a może jakiś inny cena widziałem te nady nie powala ale lepiej do mojej muzy lepiej zgrywają się z klipschami jak nad są tanie w naprawach i rzeczywiście mniej awaryjne jak gra ta produkcja japoński amerykańska. Klipschami? 1 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mike8585-napisz wyraźnie o co chodzi, bo tytuł wątku to już zupełna zagadka 😡 A poza tym popracuj nad interpunkcją i stawiaj gdzie trzeba przecinki, to będzie bardziej zrozumiałe! Po napisaniu postu masz kwadrans by poprawić błędy. Warto więc skorzystać z opcji EDYTUJ by to wszystko miało sens i post był czytelny i zrozumiały. Tym bardziej że to nie jest pierwszy taki niezbyt składny Twój post. Zastanów się też nad prawidłowym tytułem tego wątku, a wtedy co zmienię (użytkownik nie ma takich uprawnień). Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu O kurde, ale założyłeś temat. Chyba jakieś świętowanie było wczoraj i trzyma dalej. Też mam problem w rozumieniu. Co potrzebujesz? Wzmacniacz Harmana do Klipscha? 1 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Tak sorki za błędy to mam chorobę .tak Harman z klipschami r820f Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu @mike8585 Ale po co zakładasz co pomysł nowy temat?? Najpierw pytałeś o Yamahe, później o Nada, klasę d a teraz znowu temat o Harmanie. Przecież można ciągnąć jeden temat i testować różne wzmacniacze. Tylko bałagan robisz. Odpisz, cytując
Recommended Posts