mike8585 Napisano wczoraj o 03:24 Napisano wczoraj o 03:24 Podobno dobrze zgrywa się z klipsami hk6850 no i ten rzadko dostępny 665 xvid?a może jakiś inny cena widziałem te nady nie powala ale lepiej do mojej muzy lepiej zgrywają się z klipschami jak nad są tanie w naprawach i rzeczywiście mniej awaryjne jak gra ta produkcja japoński amerykańska. Klipschami? 1 Odpisz, cytując
RoRo Napisano wczoraj o 04:47 Napisano wczoraj o 04:47 Mike8585-napisz wyraźnie o co chodzi, bo tytuł wątku to już zupełna zagadka 😡 A poza tym popracuj nad interpunkcją i stawiaj gdzie trzeba przecinki, to będzie bardziej zrozumiałe! Po napisaniu postu masz kwadrans by poprawić błędy. Warto więc skorzystać z opcji EDYTUJ by to wszystko miało sens i post był czytelny i zrozumiały. Tym bardziej że to nie jest pierwszy taki niezbyt składny Twój post. Zastanów się też nad prawidłowym tytułem tego wątku, a wtedy co zmienię (użytkownik nie ma takich uprawnień). Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:09 Napisano wczoraj o 05:09 O kurde, ale założyłeś temat. Chyba jakieś świętowanie było wczoraj i trzyma dalej. Też mam problem w rozumieniu. Co potrzebujesz? Wzmacniacz Harmana do Klipscha? 1 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Tak sorki za błędy to mam chorobę .tak Harman z klipschami r820f Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu @mike8585 Ale po co zakładasz co pomysł nowy temat?? Najpierw pytałeś o Yamahe, później o Nada, klasę d a teraz znowu temat o Harmanie. Przecież można ciągnąć jeden temat i testować różne wzmacniacze. Tylko bałagan robisz. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu Mam Yamahę i klipsy jest trochę za jasna i za słabo do r820f nad czy Harman będzie lepszy do techno czyli mniej jaskrawy lepsza średnica słabsza gora Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Będzie lepszy, ale problem jasności wyniki z kinowego , ultra jasnego i ostrego grania modelu 820F. Nawet cieplejszym wzmacniaczem nie usuniesz problemu a jedynie go przykryjesz. Odpisz, cytując
Recommended Posts