Narfi Napisano 8 czerwca 2009 Napisano 8 czerwca 2009 Witam.Czy Kino Domowe Panasonic SC-PT860 podłącze kablem koaksjalnym z DVD Ferguson D-880 HX ? Oczywiście chodzi mi o dźwięk Odpisz, cytując
artur77 Napisano 8 czerwca 2009 Napisano 8 czerwca 2009 Witam. Koaksjalnym nie podläczysz, Panasonic oferuje jedynie 1 WEJSCIE optyczne, natomiast Ferguson nie ma WYJSCIA optycznego. Odpisz, cytując
Narfi Napisano 8 czerwca 2009 Autor Napisano 8 czerwca 2009 (edytowany) Ok, dzięki za informacje, czyli rozumiem musiałbym się zdecydować na ten model Fergusona DVP868HD ? Edytowano 9 czerwca 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując
artur77 Napisano 8 czerwca 2009 Napisano 8 czerwca 2009 Nie wiem, po co Ci dodatkowe DVD????Panasonic SC-PT860 to kompletny zestaw w "jednym klocku" czyli DVD i amplituner. Odpisz, cytując
audionet Napisano 9 czerwca 2009 Napisano 9 czerwca 2009 W tym modelu Fergusona dźwięk uzyskujemy z trzech wyjść .S/PDIF - cyfrowe wyjście audio 2x RCA (Cinch) analogowe audio Oraz na HDMI Odpisz, cytując
Narfi Napisano 9 czerwca 2009 Autor Napisano 9 czerwca 2009 Cytat Nie wiem, po co Ci dodatkowe DVD????Panasonic SC-PT860 to kompletny zestaw w "jednym klocku" czyli DVD i amplituner. Niestety to DVD które jest w tym zestawie nie spełnia moich wymagań szczególnie odnośnie odtwarzania divxów, obraz nie jest na pełnym ekranie a napisy wyświetlane są niemal na środku ekranu... Odpisz, cytując
artur77 Napisano 9 czerwca 2009 Napisano 9 czerwca 2009 Ok. Nie mozna tego zmienic w ustawieniach???Jestes zdecydowany KONIECZNIE na Fergusona? Jesli tak - model, ktöry podales, czyli DVP 868 HD posiada wyjscie optyczne, wiec z podläczeniem nie powinno byc problemu.http://www.mpeg4-players.info/players/ferg...008-08-28_1.jpgPozdrawiam. Odpisz, cytując
artur77 Napisano 9 czerwca 2009 Napisano 9 czerwca 2009 [b]audionet[/b] - ten model Fergusona nie ma wyjscia cyfrowego optycznego, jedynie koaksjalne , wiec poläczenie z Panasonic poprzez optyczne jest niemozliwe.http://www.satsklep.pl/images/obrazki/1493.produkt.jpgPozdrawiam.NARFI - jeszcze raz powtörze - Ten model Fergusona ma wyjscie koaksjal, nie ma optycznego. Panasonic - ma wejscie optyczne, nie ma koaksjal.. Czyli - niezgodnosc wejscie/wyjscie.ODPOWIEDZ: nie podläczysz ani optykiem, ani elektrykiem (koaksjalem) Odpisz, cytując
Narfi Napisano 9 czerwca 2009 Autor Napisano 9 czerwca 2009 (edytowany) Niestety nie można :/, a masz jakieś inne propozycje pod optyka? Ferguson chyba wygląda najrozsądniej... ale mogę się mylić... Edytowano 9 czerwca 2009 przez muzyczny_gość połączyłem 2 tematy Odpisz, cytując
artur77 Napisano 9 czerwca 2009 Napisano 9 czerwca 2009 Podaj cene w jakiej chcesz sie zmiescic. Rozumiem, ze koniecznie z DivX i tylko nowy sprzet?? Odpisz, cytując
Narfi Napisano 10 czerwca 2009 Autor Napisano 10 czerwca 2009 do 400zł Przede wszystkim chodzi mi o Divixy z dobrą obsługą napisów. Odpisz, cytując
Narfi Napisano 15 czerwca 2009 Autor Napisano 15 czerwca 2009 Witam,Czy jest jakiś sposób aby połączyć amplituner z wejściem optycznym (Optical) z odtwarzaczem DVD które ma wyjście cyfrowe koaksjalne (Coaxial) ?? Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 15 czerwca 2009 Napisano 15 czerwca 2009 Jest taka możliwość. Spójrz:tu (co prawda wersja USA, ale u nas też są) Odpisz, cytując
Recommended Posts