Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
Ok, dzięki za informacje, czyli rozumiem musiałbym się zdecydować na ten model Fergusona DVP868HD ?

Edytowano przez RoRo
Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować...
Napisano
Cytat

Nie wiem, po co Ci dodatkowe DVD????
Panasonic SC-PT860 to kompletny zestaw w "jednym klocku" czyli DVD i amplituner.

Niestety to DVD które jest w tym zestawie nie spełnia moich wymagań szczególnie odnośnie odtwarzania divxów, obraz nie jest na pełnym ekranie a napisy wyświetlane są niemal na środku ekranu...
Napisano
[b]audionet[/b] - ten model Fergusona nie ma wyjscia cyfrowego optycznego, jedynie koaksjalne icon_wink.gif , wiec poläczenie z Panasonic poprzez optyczne jest niemozliwe.
http://www.satsklep.pl/images/obrazki/1493.produkt.jpg
Pozdrawiam.

NARFI - jeszcze raz powtörze - icon_rolleyes.gif Ten model Fergusona ma wyjscie koaksjal, nie ma optycznego. Panasonic - ma wejscie optyczne, nie ma koaksjal.. Czyli - niezgodnosc wejscie/wyjscie.

ODPOWIEDZ: nie podläczysz ani optykiem, ani elektrykiem (koaksjalem) icon_idea.gif
Napisano (edytowany)
Niestety nie można :/, a masz jakieś inne propozycje pod optyka? Ferguson chyba wygląda najrozsądniej... ale mogę się mylić... Edytowano przez muzyczny_gość
połączyłem 2 tematy