Narfi Napisano 8 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2009 Witam.Czy Kino Domowe Panasonic SC-PT860 podłącze kablem koaksjalnym z DVD Ferguson D-880 HX ? Oczywiście chodzi mi o dźwięk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 8 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2009 Witam. Koaksjalnym nie podläczysz, Panasonic oferuje jedynie 1 WEJSCIE optyczne, natomiast Ferguson nie ma WYJSCIA optycznego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narfi Napisano 8 czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 czerwca 2009 (edytowany) Ok, dzięki za informacje, czyli rozumiem musiałbym się zdecydować na ten model Fergusona DVP868HD ? Edytowano 9 czerwca 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 8 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2009 Nie wiem, po co Ci dodatkowe DVD????Panasonic SC-PT860 to kompletny zestaw w "jednym klocku" czyli DVD i amplituner. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 9 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2009 W tym modelu Fergusona dźwięk uzyskujemy z trzech wyjść .S/PDIF - cyfrowe wyjście audio 2x RCA (Cinch) analogowe audio Oraz na HDMI Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narfi Napisano 9 czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2009 Cytat Nie wiem, po co Ci dodatkowe DVD????Panasonic SC-PT860 to kompletny zestaw w "jednym klocku" czyli DVD i amplituner. Niestety to DVD które jest w tym zestawie nie spełnia moich wymagań szczególnie odnośnie odtwarzania divxów, obraz nie jest na pełnym ekranie a napisy wyświetlane są niemal na środku ekranu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 9 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2009 Ok. Nie mozna tego zmienic w ustawieniach???Jestes zdecydowany KONIECZNIE na Fergusona? Jesli tak - model, ktöry podales, czyli DVP 868 HD posiada wyjscie optyczne, wiec z podläczeniem nie powinno byc problemu.http://www.mpeg4-players.info/players/ferg...008-08-28_1.jpgPozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 9 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2009 [b]audionet[/b] - ten model Fergusona nie ma wyjscia cyfrowego optycznego, jedynie koaksjalne , wiec poläczenie z Panasonic poprzez optyczne jest niemozliwe.http://www.satsklep.pl/images/obrazki/1493.produkt.jpgPozdrawiam.NARFI - jeszcze raz powtörze - Ten model Fergusona ma wyjscie koaksjal, nie ma optycznego. Panasonic - ma wejscie optyczne, nie ma koaksjal.. Czyli - niezgodnosc wejscie/wyjscie.ODPOWIEDZ: nie podläczysz ani optykiem, ani elektrykiem (koaksjalem) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narfi Napisano 9 czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2009 (edytowany) Niestety nie można :/, a masz jakieś inne propozycje pod optyka? Ferguson chyba wygląda najrozsądniej... ale mogę się mylić... Edytowano 9 czerwca 2009 przez muzyczny_gość połączyłem 2 tematy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 9 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2009 Podaj cene w jakiej chcesz sie zmiescic. Rozumiem, ze koniecznie z DivX i tylko nowy sprzet?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narfi Napisano 10 czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 czerwca 2009 do 400zł Przede wszystkim chodzi mi o Divixy z dobrą obsługą napisów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narfi Napisano 15 czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 czerwca 2009 Witam,Czy jest jakiś sposób aby połączyć amplituner z wejściem optycznym (Optical) z odtwarzaczem DVD które ma wyjście cyfrowe koaksjalne (Coaxial) ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 15 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2009 Jest taka możliwość. Spójrz:tu (co prawda wersja USA, ale u nas też są) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts