dyzio28 Napisano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2009 Witam mam nowe dvd i głosniki geniusa, ktore kiedys byly podpiete pod dvd manty i dzialaly dobrze, teraz mam cos takiego dvd: http://twojepc.pl/html/ferguson_dvd/010.jpg i geniusy: http://www.dzikie.net/index.php?art=genius...p=2&cpage=1 da sie to podłączyć żeby było 5.1? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2009 Oczywiście, że możesz potrzebujesz trzech kabli 2RCA-2RCA, które podpinasz (DVD-głośniki) FL - FRONT L , FR - FRONT R, SL - SURROUND L, SR - SURROUND R, SUB - SUB, CEN - CEN. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio28 Napisano 10 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2009 (edytowany) nie kumam jak podłączyć skoro wejsc na subie(wzmacniaczu) jest 6 a na dvd sa 4 sub i center wiem ale jak podlaczyc fronty i surrandy Edytowano 12 sierpnia 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 10 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2009 Przecież opisałem ci dokładnie tak jak masz na ściankach DVD i głośników. Czego jeszcze nie kumasz, nazwy są identyczne????????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio28 Napisano 12 sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2009 teraz kumam, po prostu myslalem ze przy podlaczaniu mozna uzyć tylko tych 4 po lewej stronie, teraz to i nawet w instrukcji wyczytalem ze podpina sie tak jak napisales moje gapiostwo i to durze, dzieki za wskazowke. temat zamykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 12 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 sierpnia 2009 dyzio28proponuję większą uwagę zwracać na ortografię (powinno być "duży" a nie "duży") i trochę uważniej czytać opisy na sprzęcie oraz instrukcje...A przy okazji - może zamiast zadawać pytania na Forum (niewątpliwie to łatwiej) wystarczy parę minut poświęcić na przeczytanie instrukcji i dopiero w razie konieczności wtedy prosić o pomoc ...Warto pierw spojrzeć na FAQ na Forum czy zerknąć na starsze wątki, często są tam gotowe odpowiedzi na nowe pytania nowych forumowiczów Forum ma pomagać, ale warto też zdobyć się na rochę wysiłku i samemu "poszperać" po sieci. No i szanuj czas osób które Ci pomagają - jak np. Pacio w tym wątku. PozdrawiamPS. Temat zamykam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts