Ben 1975 Napisano 15 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2009 mam mały pokój 8 m kw. mają mi przysłać dwie kolumny frontowe firmy vk do tego chcę dokupić jeden spory monitor firmy jbl i oczywiście wzmacniacz, słucham najczęściej rock i reggae, czy taki wymieniony zestaw dobrze się sprawdzi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 17 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2009 To raczej chybiony pomysł!1. Na takiej powierzchni lepsze będą monitory od kolumn podłogowych.2. Kolumny VoiceKraft są hmmm ...dość nisko notowane, dużo lepiej jest kupić używane firmówki!3. Po co ta trzecia kolumna? Powinieneś zostać przy klasycznym stereo i 2 takich samych kolumnach.Poza tym ile możesz wydać na wzmacniacz (no i na kolumny, bo raczej nikt na Forum nie pochwali pomysłu z VK )?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts