Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich, jestem tu nowy icon_smile.gif
Mam do Was pytanie, a właściwie prośbę o pomoc w wyborze kolumn.
Posiadam amplituner Denon dra750 i mam zamiar kupić sobie do niego kolumny Voice Kraft VK766 500W (w korzystnej cenie). Co sądzicie na ten temat?

Druga sprawa to taka że jestem jeszcze trochę zielony jeśli chodzi o sprzęt, i pytam Was w jaki sposób mam podłączyć wyżej wymieniony zestaw? Chodzi mi o to jakim kablem i czy potrzebuje jakieś wtyczki...?

DSC01446.jpg

DSC01446.jpg

Napisano
Tak jak pisze alghar VK itp. (Prism, Bullaudio, Pinkbull, M-Audio) sobie odpuść. Napisz jaki masz pomieszczenie, jaki budżet i czego słuchasz? Spróbujemy pomóc, do kabli wtyczek na początku nie potrzebujesz, chyba, że będziesz często przepinał głośniki.
  • 3 weeks later...
Napisano
Nie wbijaj się w żadne G...o. Kolumny VK,czy AUDIOMEGA- to jakieś nędzne samoróby.-Od biedy może być TONSIL,ale tylko na chwilę. icon_wink.gif
Żadne głośniki Alphard, DIBESI,czy Fidek nie będą grały normalnie.Jeśli teraz nie masz kasy,to się nie spiesz i uzbieraj sobie pomału.
Jeśli kupisz taki badziew,to możesz żałować tego kroku do końca życia,a ze sprzedażą później mogą być problemy. icon_mrgreen.gif
Tak naprawdę to takie kolumny nadają się tylko do pieca!(na podpałkę).Pomyśl o czymś firmowym, nie koniecznie z najwyższej pólki.Jeśli nie muszą być nowe,to używane kolumny mogą sie trafić sporo taniej.-tylko trzeba poszukać.