Joel Napisano 7 sierpnia 2007 Napisano 7 sierpnia 2007 (edytowany) WitamTak jak w temacie posiadam kartę dźwiękową SB Audigy 4 PRO do tego słuchawki Sennheiser HD555. Ma sens kupno wzmacniacza słuchawkowego Holdegron przy takiej konfiguracji? Dodam tylko, że sygnał z wyjścia liniowego jest wystarczająco mocny by napędzić słuchawki.Drugie moje pytanie dotyczy SACD. Czy nagrania z takiej płyty można odtworzyć za pomocą nagrywarki w komputerze?// Przepraszam, przez przypadek napisałem w niewłaściwym dziale. Proszę przenieść do właściwego. Edytowano 7 sierpnia 2007 przez Joel Odpisz, cytując
zgred Napisano 13 sierpnia 2007 Napisano 13 sierpnia 2007 1 - jeśli masz dobre słuchawki to wzmacniacz słuchawkowy im się przysłuży, choć nie wiem czy w przypadku takiego źródła jakim jest komputer. Nie mam też opinii o produktach Holdegron poza tym, że wyglądają na robione na pralce w kuchni. Odpisz, cytując
piotrus Napisano 13 sierpnia 2007 Napisano 13 sierpnia 2007 Wystarczy chcieć poszukać na forum.http://audio.com.pl/forum/index.php?showtopic=647 Odpisz, cytując
Recommended Posts