addamm13 Napisano 20 września 2009 Udostępnij Napisano 20 września 2009 potrzebny mi wzmacniacz do 300zl. obecnie mam sonego ta-f519r ktory nie zabardzo mi sie podoba i szwankuje. raczej go sprzedam i chce kupic cos innego. kolega chce mi sprzedac techniksa SU-VZ220 za 200 zl. czy to dobry wzmacniacz?? oplaca sie go wziac?? dodam ze bedzie wspolpracowal z 2 kolumnami tonsila alton80.ps:wlasnie sie dowiedzialem od kolegi ze ma takze techniksa su-vz320. on jest lepszy od 220?? cenowo sa podobne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 20 września 2009 Udostępnij Napisano 20 września 2009 Radziłbym wzmacniacz Onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addamm13 Napisano 21 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2009 (edytowany) mam mozliwosc kupna techniksa SU-V570 PXS cap. za 400 zl. dobre to czy lepiej tego vz320?? Edytowano 21 września 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 21 września 2009 Udostępnij Napisano 21 września 2009 Mnóstwo w necie spisów modeli wzmacniaczy. Wystarczy "wygooglować" który jest wyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 września 2009 Udostępnij Napisano 21 września 2009 Cytat mam mozliwosc kupna techniksa SU-V570 PXS Jeżeli możesz wydać więcej - to kupisz dzięki temu lepszy i trochę świeższy model niż te obie "Zetki". W każdym razie jeśli odpowiada Ci Technics ... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addamm13 Napisano 22 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2009 no wlasnie ten pxs bardzo mi sie podoba i chcialbym techniksa bo ten z220 to dno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts