grzes Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 witam mysle ze ktos mi podpowie mam wzmacniacz marantz pm7003 mysle zakupic odtwarzacz cd do 2000zł jaki by pasował????????? Odpisz, cytując
audionet Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 Z wyglądu oczywiście Marantz. A ponieważ ta firma robi bardzo dobre CD więc i grać powinien bardzo dobrze. Odpisz, cytując
grzes Napisano 2 listopada 2009 Autor Napisano 2 listopada 2009 a jaki model bys proponował tego marantza?? Odpisz, cytując
cz58y Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 Kolego grzes, mógłbyś zmienić tytuł swego tematu na bardziej zrozumiały dla wyszukiwarki, bo co napisałeś, nie pozwoli na wyszukanie Twego tematu w zbiorze innych, podobnych problemów z doborem sprzętu.Dziękuję... Odpisz, cytując
oktagon Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 Cytat a jaki model bys proponował tego marantza?? Zobacz na stronę internetową Marantza Odtwarzacze CD MarantzWzorniczo i cenowo pasują modele Marantz CD5003 i Marantz CD6003. Wyzsze modele są chyba (nie sprawdzałem) w cenie ponad 2000zł. Odpisz, cytując
Recommended Posts