alexunder997 Napisano 9 listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 listopada 2009 Witam, jakie polecili byście głośniki do wieży technics sh-eh780, cena max do 800pln. Pokój ok 10m2. Wybrać 5.1 ? bo taki system moge podłączyć, czy zwykłe stereo, co polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiMan Napisano 9 listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 listopada 2009 Mógłbyś coś więcej o tej wieży powiedzieć?Ile ona ma na kanał watt, albo przynajmniej pobór z sieci. Masz mały pokój, czyli raczej jakieś podstawkowe. Ale musisz powiedzieć na czym Ci najbardziej zależy ? Przestrzeń, bas, soprany, środek ? Czego słuchasz itd. Ps. Też jesteś z Lublina?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexunder997 Napisano 9 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2009 (edytowany) Witaj tutaj na aukcji jest wiekszość o tym sprzęcie, mysle że powinno wystarczyć http://www.allegro.pl/item785153576_techni...ealny_5_cd.html Lubie gdy przydudni bas, ale bez jakis rezonasów i totalnego zakłucenia, środek powinien być też w miare wyraźny, na superwysokich tonach mi nie zależy , głównie słucham techno, trance i rap. Jestem z Zamościajeszcze raz apeluje o pomoc ! Edytowano 11 listopada 2009 przez RoRo korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić lub poprawić swoją wypowiedź... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiMan Napisano 10 listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 listopada 2009 Nie pisz posta pod postem. Jaki masz pokój? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexunder997 Napisano 11 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2009 (edytowany) napisałem wyżej 10m2. Edytowano 11 listopada 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować w całości! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiMan Napisano 11 listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 listopada 2009 Aha, widzę przepraszam, myślę, że jeśli ta wieża ma naprawdę moc około 100watt rms na kanał to spokojnie możesz dokupić sobie jakieś podstawkowe kolumny, ew. jeśli zależy Ci tylko na poprawie basu, to dobry subwoofer. Wolisz poprawić sam bas, czy cały dzwięk ? Czy Ty po prostu nie masz kolumn w tej wieży? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexunder997 Napisano 12 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2009 nie posiadam żadnych kolumn.., z tego co słuchałem u znajomych, to subwoofer dużo wnosi, dlatego mógłbym pokusic się o suba:) , tylko czy w tej kwocie wogle dostane coś sensownego??;D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 13 listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 listopada 2009 Jak chcesz mieć potężny bas to kup sobie jakieś podłogówki, np. JAMO S718 (nowe dostaniesz za 1200zł z transportem, a używki chodzą w granicach 800zł), żaden sub ci nie będzie potrzebny i na pewno pokój wypełni ci się niskimi częstotliwościami. Ktoś napisze, że JAMO do 10m2 to zły pomysł, ale rozumiem jakiego dźwięku szukasz i myślę, że sprawdzą się całkiem nieźle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexunder997 Napisano 13 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2009 wydaja mi się atrakcyjne, przemyśle ten wybór.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts