kapustus Napisano 3 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2009 Witajcie.Stwierdziłem, że mogę kupić sobie subwoofer do yamahy rx-v359 i 5x eltax discovery. Mam do kupienia Kode SW850 za 250 zł. Czy to dobra propozycja? Kwota jaką chce przeznaczyć to tak do około 250 im mniej tym lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2009 W tej cenie - jak najbardziej. Z mocniejszymi i lepszymi subami będzie trudno, a tu masz w miarę niezłą Kodę (pasującą klasą do reszty zestawu) za rozsądną cenę.A poniżej tej ceny to raczej nie ma co schodzić...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapustus Napisano 3 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2009 Ok. Dzięki za pomoc. Biorę tą kode : ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts