grabek150 Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 WitamZamierzam kupić cd-player , ale nie wiem który będzie najlepszyNa allegro znalazłem trzy które by mnie interesowały:1.SONY CDP-XE2202.SONY CDP-XE2003.Technics SL-PG340A Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandflyer Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Ten "niemal fabryczny stan" Technicsa jak na mój gust zostawia trochę do życzenia... Nawet jeśli sprzedawca wyraźnie informuje, że są rysy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabek150 Napisano 10 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 To który lepiej wziąść SONY CDP-XE220 czy SONY CDP-XE200 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukarz Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Na twoim miejscu próbowałbym coś wylicytować. Ostatnio taki Sony X222ES poszedł za 200zł. Trochę cierpliwości i można zgarnąć naprawdę niezły sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Ostatnio o ile pamiętam to SONY 222ES nie osiągnął ceny minimalnej, chętni zakończyli licytację na 200zł. A to już model zdecydowanie lepszy niż podstawowe serie SONY. Lepiej wziąc model XE-220, bo XE-200 są o parę lat młodsze.A jeszcze lepiej to chwilę poszukać, bo w tej cenie masz szansę na coś z najwyższego modelu serii podstawoej, tj. XE-510, 520 lub może nawet młodsze 530.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Gratuluję zakupu Napisz nam jak chodzi nowe Cd.I czy wygląda tak jak na zdjęciach czy były retuszowane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts