Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Jako że to mój pierwszy post tutaj to może na wstępie witam wszystkich icon_smile.gif
Sprawa dotyczy kolumn głośnikowych icon_smile.gif mianowicie nie wiem co wybrać icon_smile.gif Ma to grać z amplitunerem ONKYO TX-9031... Co byście polecili? Budżet w zasadzie to myślę że w granicach 1000PLN by był ok... no może nawet ciut więcej bo zastanawiam się nad Tonsilami Maestro II 180... ma to grać w mieszkanku w bloku więc nie ma to nawalać basem a po prostu ładnie czystko grać icon_smile.gif Audiofilem nie jestem więc bez przesady też w propozycjach icon_smile.gif
Druga sprawa to poszukuje jakieś info na temat tego amplitunerka... Jakaś instrukcja? Ew opinie bardziej doświadczonych...
Ponieważ amplituner ma opcję multiroom chcę też wykorzystać go do grania w kuchni icon_smile.gif jakie głosniczki do kuchni? Najlepiej sufitowe.
Poza tym szukam czegoś co w Onkyo nazywa się HR-10 bodajże i ma to być ir repeater by sterować sprzętem z kuchni:) jakby ktoś miał gdzieś na stanie to bym z chęcią odkupił icon_smile.gif ew zamiennik który będzie działał icon_smile.gif Z chęcia kupiłbym także pilota do amplitunerka bo również ciężko go dostać...
Napisano
Napisz jakie masz pomieszczonko, bo może wystarczą ci kolumny podstawkowe. Za taką samą cenę można kupić wyższą serię i zyskać na jakości icon_wink.gif

Głośniki sufitowe to w sumie każde będą dobre icon_wink.gif Może byś np. TAGA, przystępne cenowo i niezłe jakościowo.

IR repeater to dość popularne urządzenie, nie musisz kupować fabrycznego. Takie ustrojstwo dostaniesz w wielu sklepach z TV satelitarnymi (specjalistycznymi, a nie a stoiskach w marketach).

• 3 weeks later...