eMCe2 Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Jako że to mój pierwszy post tutaj to może na wstępie witam wszystkich Sprawa dotyczy kolumn głośnikowych mianowicie nie wiem co wybrać Ma to grać z amplitunerem ONKYO TX-9031... Co byście polecili? Budżet w zasadzie to myślę że w granicach 1000PLN by był ok... no może nawet ciut więcej bo zastanawiam się nad Tonsilami Maestro II 180... ma to grać w mieszkanku w bloku więc nie ma to nawalać basem a po prostu ładnie czystko grać Audiofilem nie jestem więc bez przesady też w propozycjach Druga sprawa to poszukuje jakieś info na temat tego amplitunerka... Jakaś instrukcja? Ew opinie bardziej doświadczonych...Ponieważ amplituner ma opcję multiroom chcę też wykorzystać go do grania w kuchni jakie głosniczki do kuchni? Najlepiej sufitowe.Poza tym szukam czegoś co w Onkyo nazywa się HR-10 bodajże i ma to być ir repeater by sterować sprzętem z kuchni:) jakby ktoś miał gdzieś na stanie to bym z chęcią odkupił ew zamiennik który będzie działał Z chęcia kupiłbym także pilota do amplitunerka bo również ciężko go dostać... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 10 lutego 2010 Udostępnij Napisano 10 lutego 2010 Napisz jakie masz pomieszczonko, bo może wystarczą ci kolumny podstawkowe. Za taką samą cenę można kupić wyższą serię i zyskać na jakości Głośniki sufitowe to w sumie każde będą dobre Może byś np. TAGA, przystępne cenowo i niezłe jakościowo.IR repeater to dość popularne urządzenie, nie musisz kupować fabrycznego. Takie ustrojstwo dostaniesz w wielu sklepach z TV satelitarnymi (specjalistycznymi, a nie a stoiskach w marketach). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniaczek Napisano 27 lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 lutego 2010 Dasz radę trochę zwiększyc budżet?Kolumny Koda K-5200 są warte swojej ceny (1600 zł)... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts