Patryk1116 Napisano 1 marca 2010 Udostępnij Napisano 1 marca 2010 Czescjestem nowy i mam problem taki jak w temacie .mam na oku pewne sluchawki : http://allegro.pl/item929029798_sluchawki_...o_100m_gra.htmlpomozcie z wyborem chodzi o nie drogie sluchawki a dobrez gory dzieki pozdroPatryk1116 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 marca 2010 Udostępnij Napisano 1 marca 2010 Jeśli słuchawek będziesz używał do muzyki i filmów stacjonarnie, a nie masz zamiaru chodzić z nimi po całym domu np. sprzątając to nie kupuj bezprzewodowych. Dużo lepiej spiszą się tradycyjne przewodowe np. Sennheiser HD202 czy AKG K44. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk1116 Napisano 1 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2010 Tak tak tylko ja chcialem uzywac ich do gry a ze nie lubie jak mnie jakies kable "smyrlaja" dlatego wolalbym bezprzewodowe. xD Powiedzcie mi czy te do ktorych podalem link sa dobre?PozdroPatryk1116PS Tak na marginesie moje mozliwosci finansowe tez nie sa nieskonczone wiec tak do 120 max 140zl byloby ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 marca 2010 Udostępnij Napisano 2 marca 2010 Ja obstawałbym jednak przy przewodowych, nie wiem jak jest konkretnie ze słuchawkami Vivanco, ale na ogół najtańsze konstrukcje bezprzewodowe mają wiele wad technicznych (zaniki sygnału, płaski dźwięk <na zasadzie bardzo mocno skompresowanej MP3> itp.). Poczytaj sobie np. opinie Philipsów 8440, jest również opinia o Vivanco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk1116 Napisano 2 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2010 Dzieki wielki ze odpowiadacie i nie krytykujecie . Z tego co czytalem o philipsach 8440 to uzytkownicy maja o nich nieprzychylne zdanie (btw co myslicie i "filipsach" 8410 i 8350 xD). Moze ktos z was ma jakies konkretne sluchawki bezprzewodowe za niewielka cene i mam prosbe jesli moglibyscie polecac cos z czego korzystaliscie lub czego jestescie szczesliwymi posiadaczami .PozdroPatryk1116 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 2 marca 2010 Udostępnij Napisano 2 marca 2010 Polecam AKG Hearo, słuchałem kiedyś u kumpla i odebrałem je bardzo pozytywnie. Przede wszystkim bardzo wygodne. Nie pamiętam niestety modelu... No i nie wiem, czy zmieszczą się w Twoim budżecie, ale poszukać warto Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki85 Napisano 3 marca 2010 Udostępnij Napisano 3 marca 2010 Potwierdzam to że tańsze słuchawki (około 300zł) potrafią dość często gubić sygnał co jest bardzo denerwujące. Mam od jakiegoś czasu słuchawki bezprzewodowe Panasonic i już myślę o wymianie ich na jakieś z przewodem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk1116 Napisano 7 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 marca 2010 Czesc to znowu ja ;DMam takiego malego newsa moje finanse wzrosly do 200 zl wiec mam nadzieje ze za takie pieniadze znajdziecie cos dla mnie z fajnym brzmieniem. Z gory dzieki za odpowiedzi xDSerdeczne pozdroPatryk1116 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts