Tomasz1234124 Napisano 17 marca 2010 Udostępnij Napisano 17 marca 2010 A wiec tak jestem kompletnie nie w temacie gramofonow, mikserow itp. Zastanawiam sie nad kupnem sprzetu ale nie wiem jaki?? Zacznijmy od tego gramofony winyl czy CD, ktory lepszy ? Jezeli winyl to plyty z jakiej strony i ile by to kosztowalo ? Jakiej firmy i jakie modele polecacie dla poczatkujacego? Na co mam zwracac uwage przy kumnie tzn na jakie parametry? Ile taka zabawa by kosztowala ? NO i jakis wmiare dobry mikser do tego ? Z gory dzieki za odpowiedz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 18 marca 2010 Udostępnij Napisano 18 marca 2010 W sprawie kupna pierwszego gramofonu proponuję przegląd innych wątków na forum z tego tematu bo jest on wałkowany od jakiegoś czasu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 18 marca 2010 Udostępnij Napisano 18 marca 2010 Kolego zadałeś serię pytań jak seria z karabinu maszynowego. Aby na nie odpowiedzieć należałoby napisać niezły elaborat. A na pytanie co jest lepsze odtwarzacz CD czy gramofon trwa już wojna na innym forum. Możesz sobie na ten temat poczytać.Radzę skorzystać też z rady Kolegi cooleditNie chciałbym się powtarzać, ale w wątkach dot. gramofonom podawałem mnóstwo linków, z których radziłbym skorzystać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 20 marca 2010 Udostępnij Napisano 20 marca 2010 Mam jedno zasadnicze pytanie, ty szukasz sprzętu domowego hi-fi czy myślisz o zabawie w DJkę??? Mówisz o mikserze i pojedynku CD vs winyl to są na ogół rozterki DJów... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts