pinkol Napisano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2010 Czesc wczystkimChcial bym zebyscie mi doradzili, zkupilem glosniki Mission 702E nie moge sie zdecydowac na wzmacniacz do nich.W sumie to moj pierwszy taki sprzet.Pokój okolo 10m2 a w przyszkosci mozliwosc ze bedzie wiekszy.Muzyka to glownie hip hop, a wiec mam na oku takie cos- CAMBRIDGE AUDIO AZUR 540A V2- DENON PMA-355UK- NAD C370Prosil bym o opinie i dobra rade co by najlepiej gralo z M 702Ejestem nowy wiec prosze o wyrozumialosc:)pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2010 Najlepiej gdybyś sam posłuchał .Jesli nie masz szans to radziłbym wybrać NAD-a reprezentuje najbardziej"bezpieczne" brzmienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinkol Napisano 3 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2010 Cytat Najlepiej gdybyś sam posłuchał .Jesli nie masz szans to radziłbym wybrać NAD-a reprezentuje najbardziej"bezpieczne" brzmienie. Wlasnie nie mam szansy odsluchu i chcialem jakas podpowiedz od Was Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinkol Napisano 5 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2010 Chyba temacisko mozna zamknac i usunac.Nie ma wzieciapzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcink Napisano 8 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2010 Witam Mam wciąż te kolumny i mimo iz obecnie ich juz nie uzywam to moge pare słów napisać.Napewno warto zrobić pare łatwych zabiegów typu wzmocnienie przedniej ścianki, wymiana kondensatorów w zwrotnicy, okablowania, wytłumienia. Do hip hopu najlepiej będzie sie nadawał hk u mnie grał przez jakiś czas ze starym hk655, bas, dynamika potrafi zaskoczyć.Najbardziej podobało mi sie połączenie 720e plus gainclon plus 333esd sony, muzyka rock, jazzPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinkol Napisano 10 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2010 A co Wy na to jak by polaczyc z DENON PMA-355UK?Co o tym sadzicie, mam szanse wylicytowac mysle ze w dobrej cenie.Prosil by o w miare szybka odpowiedz Dziekuje i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2010 Ten Denon ma w miarę spokojne brzmienie i powinien bez problemu zagrać z Twoimi kolumnami.A skoro słuchasz hiphopu to powinno być OK. Moc wystarczająca, jest zdalne sterowanie i przedwzmacniacz gramofonowy (czyli możesz podpiąć gramofon, jak będzie taka potrzeba).Jeżeli cena jest w okolicy 400zł za zadbany egzepmlarz to można kupić...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinkol Napisano 12 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2010 ok ,dzieki za odpowiedz.Jeden denon mi uciekl ale juz znalazlem drugi w bardzo dobrym stanie z pilotem( 100 GBP). Tylko teraz pojawil sie inny problem a mianowicie z glosnikiem jednym, a dokladniej ze skrzynia.Bo jak wiadomo 702e maja plastik z przodu i cos odkleil sie od reszty i brzęczy bardzo.Nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrac (prawdopodobnie bedzie trzeba przykleic).Na razie wyktecilem wysoko i nisko tonowy glosnik i oblukalem co jest tam grane. Moze ma ktos jakis pomysl, albo posiadacze mission-a mieli tez takie sytuacje i jak zaradzili temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bethnal Green Butcher Napisano 29 maja 2010 Udostępnij Napisano 29 maja 2010 Nie chcę zakładać nowego tematu, dlatego spytam tu:Kupiłem w ciemno missionki 702e za 375zł, bardzo ładny stan. Naczytałem się wiele dobrego o tych głośnikach.Nie przepłaciłem?Jeszcze jakby ktoś mógł coś o nich napisać, byłbym wdzięczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts