Borys125 Napisano 4 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2010 Witam!Kupiłem ostatnio wzmacniacz ale instrukcja obsługi jaką otrzymałem z nim jest od jakiegoś innego...Proszę Was żebyście napisali mi który kabel jest od czego.Ja sadze że :1.-lewy głośnik +2.-lewy głośnik -3.-prawy głośnik +4.-prawy głośnik-I nie wiem czy te pierwsze 4 to wyjście czy wejście do wzmacniacza...5.-lewy głośnik+6.-lewy głośnik -7.-prawy głośnik-8.-prawy głośnik+9.- ???10.- -11.- +Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 4 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2010 Te pierwsze cztery to wejście do wzmacniacza wtedy gdy łączysz go z radiem nie mającym wyjścia cinch a tylko wyjście na głośniki .Jeśli jest wyjście sygnału z radia to łączysz go ze wzmacniaczem przy pomocy kabla cinch, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasiad Napisano 4 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2010 5678 głośniki L i P,pozostałe zasilanie (fot 2) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys125 Napisano 5 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2010 Aha dzięki wielkie chłopaki a te ten biały kabel nr. 9 to od czego jest?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2010 REMOTE czyli sterowanie, podłączasz do takowego w radioodtwarzaczu lub pod jakiś przełączniczek, abyś mógł go włączać i wyłączać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys125 Napisano 6 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2010 Aha ja tego raczej nie będę podłączać wiec go zostawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2010 Musisz go podłączyć, bo inaczej będziesz miał cały czas włączony, a jedynym sposobem na wyłączenie będzie odpięcie od zasilania, a to na dłuższą metę może nie być zbyt zdrowe dla sprzętu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys125 Napisano 8 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2010 Aha spoko dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAIRDA89 Napisano 8 maja 2010 Udostępnij Napisano 8 maja 2010 Sorka ze tak wracam do starego tematu ale czy ktoś mógłby mi powiedziec jak go podłączyc bo chyba jusz go spaliłem:??chodzi mi o to że chce go podłączyc do skuteraczyli takGND DO MINUSA Z AKUB+ DO PLUSAREM TAKŻE DO PLUSA????PO TAKIM PODŁĄCZENIU NIE ŚWIECI MI SIE A POWINIEN :/WG. MNIEI NAJWAŻNIEJSZE TRZEBA PODŁĄCZYC PRZED NIM BEZPIECZNIK????JEŚLI TAK TO JAKI ILE Amperów??CZEKAM NA ODP Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts