adam. Napisano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2010 cześć, szukam programu, który po włączeniu będzie sobie gdzieś tam w rogu pulpitu i będzie wyświetlał poziom db wejścia line in.Żebym nie musiał nagrywać, aby sprawdzić czy dźwięk będzie po nagraniu przesterowany, za cichy i czy w ogóle coś nagrywam chodzi o to, żeby działał sobie w tle niczemu nie przeszkadzając, zamiast włączać jakiś rejestrator który w międzyczasie jeszcze mi pozapisuje na dysku miliard plików tymczasowych.orietujecie się czy istnieje mój wymarzony program? pzdr a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2010 Foobar ma opcje monitorowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam. Napisano 19 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2010 (edytowany) naprawdę?możesz mi podać, w którym miejscu mogę ją włączyć, czy potrzebuję jakiś plug-in?przeszukałem forum polskiego foobara i nie mogłem znaleźć informacjipzdr Edytowano 19 kwietnia 2010 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować w całości! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2010 aaa czekaj w takim razie ten "monitoring" służy przy odtwarzanym pliku przez foobara, a Tobie chodzi chyba a odrębne urządzenie które na bieżąco to skanuje nawet jak odtwarzasz przez innym program .. ? tak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam. Napisano 19 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2010 (edytowany) no tak jakby,kiedy mam podłączone cokolwiek pod line in i to włączę, to słyszę to normalnie w komputrze, ale chciałbym to jeszcze widzieć bez potrzeby odpalania nawet czegoś jak audacity albo cool edit. coś działającego sobie z boku jak, nie wiem, może zegar w viście z tym panelem z pogodą itp? (nie mam visty jakby co )chciałbym przed nagraniem czegoś widzieć, czy będzie ok czy przesterowane, czy za cicho itp pzdra. Edytowano 19 kwietnia 2010 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować w całości! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2010 Oj to Ci nie pomogę.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 20 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2010 Nie wiem jaki masz system operacyjny, ale np. Windows 7 pokazuje chwilowy poziom głosnosci na wejsciu w Panelu Sterowania dla każdego źródła oddzielnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam. Napisano 20 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2010 Cytat Nie wiem jaki masz system operacyjny, ale np. Windows 7 pokazuje chwilowy poziom głosnosci na wejsciu w Panelu Sterowania dla każdego źródła oddzielnie. znalazłem!program nazywa się DXVU Meter (tak jakby ktoś kiedyś odkopał temat )dzięki!pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts