Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
cześć, szukam programu, który po włączeniu będzie sobie gdzieś tam w rogu pulpitu i będzie wyświetlał poziom db wejścia line in.
Żebym nie musiał nagrywać, aby sprawdzić czy dźwięk będzie po nagraniu przesterowany, za cichy i czy w ogóle coś nagrywam icon_wink.gif
chodzi o to, żeby działał sobie w tle niczemu nie przeszkadzając, zamiast włączać jakiś rejestrator który w międzyczasie jeszcze mi pozapisuje na dysku miliard plików tymczasowych.
orietujecie się czy istnieje mój wymarzony program? icon_wink.gif

pzdr icon_wink.gif
a.
Napisano (edytowany)
naprawdę?
możesz mi podać, w którym miejscu mogę ją włączyć, czy potrzebuję jakiś plug-in?
przeszukałem forum polskiego foobara i nie mogłem znaleźć informacji
pzdr icon_wink.gif
Edytowano przez RoRo
Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować w całości!
Napisano (edytowany)
no tak jakby,
kiedy mam podłączone cokolwiek pod line in i to włączę, to słyszę to normalnie w komputrze, ale chciałbym to jeszcze widzieć bez potrzeby odpalania nawet czegoś jak audacity albo cool edit. coś działającego sobie z boku jak, nie wiem, może zegar w viście z tym panelem z pogodą itp? (nie mam visty jakby co icon_wink.gif)
chciałbym przed nagraniem czegoś widzieć, czy będzie ok czy przesterowane, czy za cicho itp icon_wink.gif
pzdr
a. Edytowano przez RoRo
Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować w całości!
Napisano
Cytat

Nie wiem jaki masz system operacyjny, ale np. Windows 7 pokazuje chwilowy poziom głosnosci na wejsciu w Panelu Sterowania dla każdego źródła oddzielnie.

znalazłem!
program nazywa się DXVU Meter (tak jakby ktoś kiedyś odkopał temat icon_wink.gif )
dzięki!
pzdr icon_wink.gif